reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Przespal pół soboty, noc z soboty na niedzielę, cala niedzielę, cała noc z niedzieli na poniedziałek. I on jest nie wyspany. Rozumiecie o czym mówiłam wcześniej ? No po prostu szok !
IMG_20181022_072100.jpg

Nawet nie odpisuje bo mi nerwów szkoda.

Załączniki

• IMG_20181022_072100.jpg
    IMG_20181022_072100.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 374
Mała miała tylko jedna pobudkę od 19 , o 22 i wstała dopiero przed 4. Wyspałam się jak nigdy ale pomyślałam , że skoro tyle godzin spała to zrobię jej więcej mleka. To nawet pół tego nie zjadła jak wszystko , ale to wszystko zwróciła. Zwymiotowala całością mleka , nawet majtki miałam mokre. A teraz lezy sXzesliwa i gada w najlepsze. Piszczy i śmieje się w głos jesXze więcej niż wczoraj :) jak to fajnie widzieć jak dziecko uczy się nowych rzeczy podczas snu [emoji173]️

Jak sprawdzają się aspirstory do odkurzacza ? Bo mam ten do ust ale on nic nie ciągnie a mała cały czas charczy jak by jej katar zalegał. Jaka firma najlepsza ? Dziecko się nie boi ?

No i super ;) mówiłam, ze będzie lepiej i to pewnie skok ;)
U mnie też to był przez pare dni skok i chyba nadal trwa, bo mała znowu wczoraj zasnęła o 20:30 spała do 22 i pampers mokry i później co 2 h znowu wiercila się, bo nasikane i nakarmiłam i tak nocka upłynęła. Teraz odsypia oczywiście obok mnie [emoji28]

A wczoraj cwaniara 10 min przed powrotem tatusia z Wrocławia zaczęła reagować więcej i odpowiadać mi i gadac dużo jak nigdy [emoji7][emoji173]️[emoji173]️ i tak śmiesznie się denerwowała jak pokazywała, ze chce jesc to bardziej niż zwykle chciala wsadzić 2 piąstki do buzi i pokazywała nerwy tak zabawnie i piszczała przy tym nerwusek. Także tak się denerwowałam o to jej niezbyt duże gadanie i jednak po tym skoku jest duża różnica i dorasta [emoji1376][emoji1376][emoji1376]

reklama
Do góry