reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Przespal pół soboty, noc z soboty na niedzielę, cala niedzielę, cała noc z niedzieli na poniedziałek. I on jest nie wyspany. Rozumiecie o czym mówiłam wcześniej ? No po prostu szok !
IMG_20181022_072100.jpg

Nawet nie odpisuje bo mi nerwów szkoda.

Załączniki

• IMG_20181022_072100.jpg
    IMG_20181022_072100.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 362
Mała miała tylko jedna pobudkę od 19 , o 22 i wstała dopiero przed 4. Wyspałam się jak nigdy ale pomyślałam , że skoro tyle godzin spała to zrobię jej więcej mleka. To nawet pół tego nie zjadła jak wszystko , ale to wszystko zwróciła. Zwymiotowala całością mleka , nawet majtki miałam mokre. A teraz lezy sXzesliwa i gada w najlepsze. Piszczy i śmieje się w głos jesXze więcej niż wczoraj :) jak to fajnie widzieć jak dziecko uczy się nowych rzeczy podczas snu [emoji173]️

Jak sprawdzają się aspirstory do odkurzacza ? Bo mam ten do ust ale on nic nie ciągnie a mała cały czas charczy jak by jej katar zalegał. Jaka firma najlepsza ? Dziecko się nie boi ?

No i super ;) mówiłam, ze będzie lepiej i to pewnie skok ;)
U mnie też to był przez pare dni skok i chyba nadal trwa, bo mała znowu wczoraj zasnęła o 20:30 spała do 22 i pampers mokry i później co 2 h znowu wiercila się, bo nasikane i nakarmiłam i tak nocka upłynęła. Teraz odsypia oczywiście obok mnie [emoji28]

A wczoraj cwaniara 10 min przed powrotem tatusia z Wrocławia zaczęła reagować więcej i odpowiadać mi i gadac dużo jak nigdy [emoji7][emoji173]️[emoji173]️ i tak śmiesznie się denerwowała jak pokazywała, ze chce jesc to bardziej niż zwykle chciala wsadzić 2 piąstki do buzi i pokazywała nerwy tak zabawnie i piszczała przy tym nerwusek. Także tak się denerwowałam o to jej niezbyt duże gadanie i jednak po tym skoku jest duża różnica i dorasta [emoji1376][emoji1376][emoji1376]

reklama
Do góry