Anulaa88
Fanka BB :)
U nas skok objawiał się jedzeniem, co godzinę, płaczem, ciągłym noszeniem. Dziecko jest zaniepokojone, bo poznaje nowe rzeczy i najlepiej czuje się w objęciach rodziców. W moim przypadku Michał potrafił wisieć 40 min na jednej piersi i potem jeszcze tyle samo nas drugiej[emoji39] od skończonego jedzenia mijała godzina, może 1.5h i znowu to samo. Miałam 5 dni wyjętych z życia. Teraz wraca chyba wszystko do normy.[emoji16]O to poważna deklaracja i jak powiedział i obiecał tak zrobił hah [emoji1303][emoji1303][emoji1376] to się ceni. A to żartowniś [emoji28]
W sensie wcześniej nie był taki spokojny i musiałaś więcej uwagi mu poświęcać itd?
Ja się nie znam i nawet nie czytałam dokładnie o tym co to jest skok rozwojowy, ale to chyba po prostu czas w którym dziecko więcej potrzebuje bliskosci, nas, zabawy, uwagi, jedzonka też to ważne [emoji28] i bujania, noszenia i po tym marudnymi okresie gdy czasami płacze i domaga się mocno przychodzi jakaś nowa umiejetność [emoji16] tak mi się wydaje.
Ja na bieżąco na forum, bo jak karmie malutka to zawsze gdy przyśnię to telefon sobie włączę i podczytuje i udzielę się [emoji28] właśnie tez mnie miło zaskoczyło to, że tak wiele z nas pozostało aktywne na forum i ciagle coś się dzieje [emoji1303] ekstra.