Lustysia
Fanka BB :)
To tak wyglada na zdjęciu, bo to ten pierwszy fotelik/nosidełko Duza to fakt, dziękuje ;*Już tak mocno ją sadzasz ? Duża dziewczynka a jaka ładna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak wyglada na zdjęciu, bo to ten pierwszy fotelik/nosidełko Duza to fakt, dziękuje ;*Już tak mocno ją sadzasz ? Duża dziewczynka a jaka ładna
Mnie się też tak wydaje. Tym bardziej sama wiem jak szłam 6 dni z rzędu do pracy też byłam wykończona i też nie mogła odespaćTo szczerze nie powinnaś mieć do niego pretensji, że chłopak chce odespać i odpocząć. On naprawdę tam pewnie ciężko haruje [emoji54]. Plus pewnie dojazdy z miejsca gdzie śpi i powrot to tez łącznie z 12 h poza „domem”. I jeszcze w sobotę tez go męczą to niedziwne, że nie odespał [emoji42]
Mój mąż myśli i co chwilę jak jesteśmy na zakupach to ciągnie mnie po spacerówkach [emoji16] podoba nam się jolie literax 4x air [emoji16] do grudnia pewnie już kupimyDziewczyny, myślicie już o spacerowkach? Planujecie używać tych z wózków 2w1? Bo reguły są wielkie, brzydkie i nie praktyczne, ale oczywiście są wyjątki Jeśli myślicie o zakupie czegoś innego, to jaki modele bierzecie pod uwagę?
Ja jeszcze nie myślę, bo mała dopiero w czwartek skończy 7 tygodni, ale kupowałam wózek 2 w 1 bebetto luca s-line również z myślą o spacerówce (mam nadzieję, że nie będzie taka zła)Dziewczyny, myślicie już o spacerowkach? Planujecie używać tych z wózków 2w1? Bo reguły są wielkie, brzydkie i nie praktyczne, ale oczywiście są wyjątki Jeśli myślicie o zakupie czegoś innego, to jaki modele bierzecie pod uwagę?
7 tygodni.. jeju kiedy mój był taki mamusi.. [emoji16] hihi mój Olcio 2dni temu skończył 3 miesiąceJa jeszcze nie myślę, bo mała dopiero w czwartek skończy 7 tygodni, ale kupowałam wózek 2 w 1 bebetto luca s-line również z myślą o spacerówce (mam nadzieję, że nie będzie taka zła)
Dokładnie, chłopak się orobi na pewno, wiem, że przy dziecku my też, jednak to inny wysiłek. U nas bardziej głowa potrzebuje wypoczynku, u niego cały organizm się tego domaga. Mój nie pracuje fizycznie, ale tez spędza wiele godzin przed kompem czy w trasie i widzę jak pada na twarz, zdarza mi się wypalić z wyrzutem, że to, że tamto, ale zaraz go przepraszam, bo on to mega przeżywa, a ja po prostu ze zmęczenia psychicznego się wyładowuje.Mnie się też tak wydaje. Tym bardziej sama wiem jak szłam 6 dni z rzędu do pracy też byłam wykończona i też nie mogła odespać Mój mąż myśli i co chwilę jak jesteśmy na zakupach to ciągnie mnie po spacerówkach [emoji16] podoba nam się jolie literax 4x air [emoji16] do grudnia pewnie już kupimy Zobacz załącznik 909778
Taka z niej kropa7 tygodni.. jeju kiedy mój był taki mamusi.. [emoji16] hihi mój Olcio 2dni temu skończył 3 miesiące
Przynajmiej jeden facet co się interesuje takimi rzeczami, szacun U nas było tak, ze ja znalazłam wózek, wybrałam kolor, pokazałam mu on zatwierdził i tyle [emoji23], tak samo pewnie będzie ze spacerówka no ładnie wyglada ten wózek, fajnie się składa, ma duży 'dach'Mój mąż myśli i co chwilę jak jesteśmy na zakupach to ciągnie mnie po spacerówkach [emoji16] podoba nam się jolie literax 4x air [emoji16] do grudnia pewnie już kupimy Zobacz załącznik 909778
Nie odespal bo zrobili sobie imprezkę z chłopakami w mieszkaniu. Kupili wódkę i odpoczywali przy tv , wcale tak źle nie ma [emoji16]To szczerze nie powinnaś mieć do niego pretensji, że chłopak chce odespać i odpocząć. On naprawdę tam pewnie ciężko haruje [emoji54]. Plus pewnie dojazdy z miejsca gdzie śpi i powrot to tez łącznie z 12 h poza „domem”. I jeszcze w sobotę tez go męczą to niedziwne, że nie odespał [emoji42]
Ja najpierw będę używać tej z wózka 2w1. Dopiero później będę myśleć o zakupie czegoś lżejszego i bardziej poręcznegoDziewczyny, myślicie już o spacerowkach? Planujecie używać tych z wózków 2w1? Bo reguły są wielkie, brzydkie i nie praktyczne, ale oczywiście są wyjątki Jeśli myślicie o zakupie czegoś innego, to jaki modele bierzecie pod uwagę?