reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To szczerze nie powinnaś mieć do niego pretensji, że chłopak chce odespać i odpocząć. On naprawdę tam pewnie ciężko haruje [emoji54]. Plus pewnie dojazdy z miejsca gdzie śpi i powrot to tez łącznie z 12 h poza „domem”. I jeszcze w sobotę tez go męczą to niedziwne, że nie odespał [emoji42]
Mnie się też tak wydaje. Tym bardziej sama wiem jak szłam 6 dni z rzędu do pracy też byłam wykończona i też nie mogła odespać :)
Dziewczyny, myślicie już o spacerowkach? Planujecie używać tych z wózków 2w1? Bo reguły są wielkie, brzydkie i nie praktyczne, ale oczywiście są wyjątki ;) Jeśli myślicie o zakupie czegoś innego, to jaki modele bierzecie pod uwagę?
Mój mąż myśli i co chwilę jak jesteśmy na zakupach to ciągnie mnie po spacerówkach [emoji16] podoba nam się jolie literax 4x air [emoji16] do grudnia pewnie już kupimy
Screenshot_2018-10-22-09-30-21-978_pl.allegro.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-10-22-09-30-21-978_pl.allegro.jpg
    Screenshot_2018-10-22-09-30-21-978_pl.allegro.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 342
Dziewczyny, myślicie już o spacerowkach? Planujecie używać tych z wózków 2w1? Bo reguły są wielkie, brzydkie i nie praktyczne, ale oczywiście są wyjątki ;) Jeśli myślicie o zakupie czegoś innego, to jaki modele bierzecie pod uwagę?
Ja jeszcze nie myślę, bo mała dopiero w czwartek skończy 7 tygodni, ale kupowałam wózek 2 w 1 bebetto luca s-line również z myślą o spacerówce (mam nadzieję, że nie będzie taka zła) :)

Wg nie pisalam Wam jaki mam problem z wozkiem. Mianowicie będąc w PL odkryłam, ze mój wózek, a dokładniej gondola 'pipa' na bramkach sklepowych, tych od ochrony :/ Przejrzeliśmy wszystko dokładnie i nie ma nic naklejonego, dzwoniłam do sklepu potwierdzili ze nic takiego nie ma w gondoli. A wiec podobno są tam jakies magnesy, które uruchamiają te bramki... Niezle co? :/ Nie słyszałam jeszcze o takim przypadku. Jakiego trzeba mieć pecha, żeby na coś takiego trafic. Generalnie to nie wiem co zrobic z tym fantem. Powiedziałam w sklepie ze chce reklamować, a pani mi na to, ze niby co? Skoro z gondola nic nie jest... no ale jak nie jest skoro piszczy na bramkach. Ale po chwili się zastanowiłam. Okej oddam do reklamacji i co zostanę bez wozka dla dziecka :/ No way...

Mnie się też tak wydaje. Tym bardziej sama wiem jak szłam 6 dni z rzędu do pracy też byłam wykończona i też nie mogła odespać :) Mój mąż myśli i co chwilę jak jesteśmy na zakupach to ciągnie mnie po spacerówkach [emoji16] podoba nam się jolie literax 4x air [emoji16] do grudnia pewnie już kupimy Zobacz załącznik 909778
Dokładnie, chłopak się orobi na pewno, wiem, że przy dziecku my też, jednak to inny wysiłek. U nas bardziej głowa potrzebuje wypoczynku, u niego cały organizm się tego domaga. Mój nie pracuje fizycznie, ale tez spędza wiele godzin przed kompem czy w trasie i widzę jak pada na twarz, zdarza mi się wypalić z wyrzutem, że to, że tamto, ale zaraz go przepraszam, bo on to mega przeżywa, a ja po prostu ze zmęczenia psychicznego się wyładowuje.

Mój mąż myśli i co chwilę jak jesteśmy na zakupach to ciągnie mnie po spacerówkach [emoji16] podoba nam się jolie literax 4x air [emoji16] do grudnia pewnie już kupimy Zobacz załącznik 909778
Przynajmiej jeden facet co się interesuje takimi rzeczami, szacun :D U nas było tak, ze ja znalazłam wózek, wybrałam kolor, pokazałam mu on zatwierdził i tyle [emoji23], tak samo pewnie będzie ze spacerówka :p no ładnie wyglada ten wózek, fajnie się składa, ma duży 'dach' :D

To szczerze nie powinnaś mieć do niego pretensji, że chłopak chce odespać i odpocząć. On naprawdę tam pewnie ciężko haruje [emoji54]. Plus pewnie dojazdy z miejsca gdzie śpi i powrot to tez łącznie z 12 h poza „domem”. I jeszcze w sobotę tez go męczą to niedziwne, że nie odespał [emoji42]
Nie odespal bo zrobili sobie imprezkę z chłopakami w mieszkaniu. Kupili wódkę i odpoczywali przy tv , wcale tak źle nie ma [emoji16]

reklama
Ja najpierw będę używać tej z wózka 2w1. Dopiero później będę myśleć o zakupie czegoś lżejszego i bardziej poręcznego ;)

Do góry