madziula92
Fanka BB :)
Hehe dziękuję bardzo [emoji8] nasz mały ma imię po dziadku mojego męża [emoji4] mam nadzieję, że szczepienie będzie bezbolesne z tym mlekiem to tak ciężko dobrać..od początku dokarmialam hippem i kupki były bardziej zbite Ale teraz mieszalam z hipp Comfort i są ok..to znowu zaczął strasznie płakać przy jedzeniu i juz sama nie wiem czy zmiana mleka pomoże czy butelki a używamy avent NaturalCudowny synek i piękne imię ma [emoji4][emoji173]️ mój dziadek od strony mamy tak się nazywa i ja właśnie jak myślałam o imionach dla synka gdyby się trafił to to była też jedna z opcji [emoji28]
Trzymamy kciuki za szczepienie, będzie dobrze [emoji5] u nas nie było tragedii, a wręcz po szczepieniu zasnęła i spała 3,5 h [emoji1303]
To możliwe, że przez brzuszek i mleko, jeśli mu nie służy. Oby się poprawiło, bo wiadomo jak serce pęka jak maleństwo cierpi i coś boli, a my nie możemy na dłuższa metę pomoc [emoji20]
Ja niesteyy nie mam doświadczenia z mlekiem. U nas wczoraj 5 razy pampersa zmieniałam, bo się wiercila i karmienie na śpiocha i wiadomo pospalam, ale tez ma części, więc dziś już o tej porze czuc zmęczenie i mam nadzieje na lżejsza dziś noc i mniej pobudek.