E
Ewka34
Gość
Dzieki ja wole dac miod niz cukier jesli juz a co do mojej mamy.. to kobieta specyficzna ona sie nie obraza ale i nie dociera do niej ze mozna inaczej ,np nie dawac cukru,bo cukier jest potrzebny wg niej kocham ją bardzo mocno,ale nie da sie z nia rozmawiac bo ona wie swoje ale mam nadzieje ze zaakceptuje nasz wyborJa mam bardzo podobne do Ciebie podejście także nie będę się rozpisywała [emoji1376][emoji5]
To Twoje dziecko kochana i Ty zadecydujesz finalnie jak postąpisz i uważam, że każda matka wie co dla Jej dziecka będzie najlepsze i korzystne [emoji5] ja też nie zamierzam dawać cukru dziecku przy rozszerzaniu diety ani później też szybko nie będzie brała przykładu z mamy i zajadała snickersy i inne pyszności. [emoji28] właśnie, później gdy po warzywach przyjdzie czas na owoce to będzie najlepsza forma naturalnego cukru [emoji16] także masz dobry argument dla mamy i nie powinna ogólnie się obrażać czy cokolwiek gdy postępujesz po swojemu. Ja nawet jeśli daje to jedna łyżkę do herbaty albo najlepiej teraz ciagle miód i cytrynę, najlepiej [emoji772][emoji518]