miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Chyba będę musiała uszyć coś takiego małej na łóżeczko
Zobacz załącznik 909554
Hahah hamaczek [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba będę musiała uszyć coś takiego małej na łóżeczko
Zobacz załącznik 909554
Aa to teraZ możecie mnie wyśmiać [emoji23] nie wiedziałam do tej pory na czym polega ten słynny skok rozwojowy
Nie martw się lubi rozmawiać tylko do ciebie A do okna nie koniecznie , to nie oznacza niczego złego :*
Kasiula pokaż się nam ? Aż się zaciekawiłam czy córeczka podobna do ciebie ? [emoji173]️
Dzień dobry.
My jesteśmy w parku całą naszą 5ką. Jest piękna pogoda, słoneczko także super.
Wczoraj pojechaliśmy do moich rodziców 2 godziny drogi w jedną stronę. Iza spala całą drogę w jedną o w drugą stronę, tam spala w wózku 3godziny. Moi rodzice mają dom w lesie więc nawdychala się świeżego powietrza bałam się że w nocy nie usnie. Przyjechaliśmy o 20.00, chwilę się po bawiła, kąpanie, cyc i spanie do 4.30, zjadła i spala do 8.00
My Kasiu chyba mamy trochę podobnie jeśli cie to nie urazi oczywiście nawet chyba w podobnym wieku jesteśmy jeśli 85 to twój rocznik bo ja 86 oby dalej były takie grzeczne te nasze dziecięce ekipy
Ja oczywiście wiem że niektore dzieci są pewnie bardziej wymagające niż moja trójka naraz. Ale cieszę się że w tym wszystkim znalazłam jakiś balans i nie czuje by jakaś dziedziną życia mojego leżała odlogiem zaryzykowalabym nawet stwierdzeniem (mimo mojej niedoskonałości) że wszystko jest w najlepszym porządku i czuje się po prostu.... szczęśliwa no.... mogłabym być bardziej wyspana
Sam pusty pampers waży 70g, body 100-110g, koszulka, spodenki plus siku to może b6c 0,5kg lekko. Nie starszę Cię tylko tak piszę. W szpitalu wysyłam Izę sama codziennie nawet 2 razy to wiem ile co ważył. Nieraz zasikany pampers ważył 300g
Moja mała od ok godz 20 darła się przeraźliwie z 1 minutę i chwila przerwy i znów ... Na szczęście to się już skończyło...Przy kolce dziecko drze się bez przerwy czy na trochę się wyciszy , na jakieś parę minut i znowu ??
Przy kolce dziecko drze się bez przerwy czy na trochę się wyciszy , na jakieś parę minut i znowu ??
I jak rozpoznać , że to kolka ? Bo moja właśnie się z godzinę tak darła , że i ja płakałam. Śpiąca jak byk , bo w ciągu dnia usnie mi na rękach twardo, odkładam i się budzi .W ogóle nie wyspana bo najdłużej spała 20minut. Myślałam , że spiaca , ale ani usypianie ani podanie mleka jej nie uspokoiło. Wzięłam ją na ręce xcodzilam po domu to przestawała płakać , a wystarczyło , że usiadłam to koniec. Po prostu jestem już tak wykończona psychicznie i fizycznie , że mam dość. Całymi nocami i dniami sama ze wszystkim , a chłop Ci powie jak on ma ciężko w pracy. Weekendy wolne, noce przespane a baba sama z dzieckiem ma taki hardcore , że nic tylko siąść i płakać chwilami.. mam ochotę uciec z domu dzisiaj.Może być pare min przerwy i znowu.