reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No to mamy sprawcę ostatniego zachowania i marudzenia [emoji28] skok rozwojowy się szykował i malutka umie nowe rzeczy, brawo [emoji5][emoji5][emoji1376][emoji1376]

U mnie zaczynam się niepokoić, bo mała jął leży sama i obserwuje wszystko to nic nie gada i nie wydaje dźwięków, tylko czasami jak do niej mowie, zaczepiam, robię głupie miny itd to coś od czasu do czasu „powie”
Aa to teraZ możecie mnie wyśmiać [emoji23] nie wiedziałam do tej pory na czym polega ten słynny skok rozwojowy :D
Nie martw się :) lubi rozmawiać tylko do ciebie A do okna nie koniecznie , to nie oznacza niczego złego :):*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie wiem czy temat już był bo dawno mnie nie było. Ktoś ma zakupionego misia szumisia? Zdaje egzamin?
Ja mam szumi ptaszka. Dostaliśmy w prezencie tego takiego najzwyklejszego klikasz i szumi około 40 minut, ale można wyłączyć w każdej chwili. I można ustawić głośność szumu. Jest z nami wszędzie w lozeczku, w wózku, w foteliku. Wydaje mi się, ze polubili się z mała ;)

Ale bym się napila drina albo winka... gdybym cały czas nie karmiła [emoji14] chyba bym ze 4 butle mleka musiała sciagnac żeby wypić lampkę wina
A ja chyba jestem jakaś dziwna, bo odkąd zaszłam w ciąże wg nie ciagnie mnie do alkoholu, wole wypic bezalkoholowe piwo czy wino, bez obaw o ból głowy kolejnego dnia czy złe samopoczucie :p chyba za dużo się imprezowalo jeszcze tak z dwa lata temu [emoji23]

Mój żarłok co 2,5 godziny ;) czasem ma skoki w nocy ze rzadziej.
Mam takie pytanie jak zmienialyscie mleko malenstwem to z dnia na dzien czy mieszalyscie z dwoch film i z dnia na dzien zwiekszalyscie ilość tego nowego mleka?

Ja teraz będę zmieniać i zamierzam dawać stare i nowego mleka 1 butelkę i co dzień zwiększać to nowe mleko

Dzień dobry.

My jesteśmy w parku całą naszą 5ką. Jest piękna pogoda, słoneczko także super.
Wczoraj pojechaliśmy do moich rodziców 2 godziny drogi w jedną stronę. Iza spala całą drogę w jedną o w drugą stronę, tam spala w wózku 3godziny. Moi rodzice mają dom w lesie więc nawdychala się świeżego powietrza:) bałam się że w nocy nie usnie. Przyjechaliśmy o 20.00, chwilę się po bawiła, kąpanie, cyc i spanie do 4.30, zjadła i spala do 8.00:)

reklama
U nas się to nie sprawdziło. Każde moje dziecko było grzeczne jako niemowlę. Powiedziała bym że każde kolejne grzeczniejsze. Obawiałam się tego, że skoro chłopaki byli grzeczni to Iza da nam popalić ale na razie jest grzeczna.

Do góry