reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kupiłam ten emailtiker do picia z jeczmienia. Zobaczymy....

Wiecie co ja dziś tu mialam???? Płacz taki jak nigdy bo prawdopodobnie kolka. Matko, cały blok chyba słyszał a ja zapłakana bo nie wiedziałam jak pomóc a. tu sama bo chłopak na nocce. Ciepły okład z przykurczami w nóżek, ale musiało samo minąć. Zadzwoniłam po mamę bo już się denerwowałam że coś się dzieje. Zanim przyszła sytuacja trochę już opanowana, ale to co się działo nikomu nie życzę :/
Oby femal.tiker pomógł:)
A nocki współczuję. U nas wczoraj wieczór też wrzask nie wiadomo o co ale godzina i poszedł spać.

Ewka kiedyś artykuł taki tu wam przesłałam o tym potrząsaniu. Nie rób tego bo dziecku zrywają się nerwy w mózgu czy jakoś tak. Moze dojść do nieodwracalnych zmian w mózgu. Potrząsanie czasem prowadzi do śmierci. Wpisz w google może o tym potrząsaniu. To się robi odruchowo ale lepiej bujać i trząść.
Nie no spoko ,ja to robie delikatnie a nie na chama [emoji23] no trzasam nia wlasnie i bujam ale pionowo ,bo na lezaco na rece nie lubi :D nawet przy usypianiu ;)

Nie no spoko ,ja to robie delikatnie a nie na chama [emoji23] no trzasam nia wlasnie i bujam ale pionowo ,bo na lezaco na rece nie lubi :D nawet przy usypianiu ;)

A no to ok. Niektóre kobiety czasem tak trzęsą że już chyba nie widzą że to za mocno dlatego tak mówię :)

Moja Zosia też lubi usypiać na pionowo. W ogóle rano na drzemkę to ją biorę na ramię i włączam Adelle. Tanczymy sobie a ona zasypia w ciągu pięciu minut.A wtedy przychodzą psy i wszystko psują bo trzepią uszami, nagle trzeba polizać się po łapkach i drapać za uchem :)

Ostatnia edycja:
A no to ok. Niektóre kobiety czasem tak trzęsą że już chyba nie widzą że to za mocno dlatego tak mówię :)

Moja Zosia też lubi usypiać na pionowo. W ogóle rano na drzemkę to ją biorę na ramię i włączam Adelle. Tanczymy sobie a ona zasypia w ciągu pięciu minut.A wtedy przychodzą psy i wszystko psują bo trzepią uszami, nagle trzeba polizać się po łapkach i drapać za uchem :)
Zobacz załącznik 909268
Spokojnie, nie jestem sadystka :D

Dlaczego moja córka uważa , żeby to akurat 4/5 godzina byla idealna pora na kupkę i zabawy [emoji16] moja mała kukułka , zamontowany ma zegarek w pampersie i budzi się codziennie o tych samych porach :p tylko czemu to muszą być takie wczesne pory :d

Dzieciaczki już zaczynają wyrabiać sobie właśnie taki w miarę stały rytm dnia [emoji16] wyspala się i włączyła się zabawa [emoji5]

Moja oglada bajkę, a matka zjadła prawie śniadanie [emoji3]
IMG_2132.JPG

Załączniki

• IMG_2132.JPG
    IMG_2132.JPG
    592,1 KB · Wyświetleń: 327
reklama

Zobacz załącznik 909268

Słodka [emoji5]

U nas najczęściej zasypia przy cycu. Wiadomo głodzić dziecka nie bede, ale czasami mam wrażenie, że sobie z cyca zrobiła usypiacza [emoji54][emoji480]

U mnie to jak Goku x 4 dziennie wychodzi to tez jak zeskakuje z łóżka to oczywiście hałasuje pazurami i też zawsze musi się otrzepać cały i robi przy tym hałas, a ja nerw, bo dziecko mi zasnęło

Do góry