reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kupiłam ten emailtiker do picia z jeczmienia. Zobaczymy....

Wiecie co ja dziś tu mialam???? Płacz taki jak nigdy bo prawdopodobnie kolka. Matko, cały blok chyba słyszał a ja zapłakana bo nie wiedziałam jak pomóc a. tu sama bo chłopak na nocce. Ciepły okład z przykurczami w nóżek, ale musiało samo minąć. Zadzwoniłam po mamę bo już się denerwowałam że coś się dzieje. Zanim przyszła sytuacja trochę już opanowana, ale to co się działo nikomu nie życzę :/
Oby femal.tiker pomógł:)
A nocki współczuję. U nas wczoraj wieczór też wrzask nie wiadomo o co ale godzina i poszedł spać.

Ewka kiedyś artykuł taki tu wam przesłałam o tym potrząsaniu. Nie rób tego bo dziecku zrywają się nerwy w mózgu czy jakoś tak. Moze dojść do nieodwracalnych zmian w mózgu. Potrząsanie czasem prowadzi do śmierci. Wpisz w google może o tym potrząsaniu. To się robi odruchowo ale lepiej bujać i trząść.
Nie no spoko ,ja to robie delikatnie a nie na chama [emoji23] no trzasam nia wlasnie i bujam ale pionowo ,bo na lezaco na rece nie lubi :D nawet przy usypianiu ;)

Nie no spoko ,ja to robie delikatnie a nie na chama [emoji23] no trzasam nia wlasnie i bujam ale pionowo ,bo na lezaco na rece nie lubi :D nawet przy usypianiu ;)

A no to ok. Niektóre kobiety czasem tak trzęsą że już chyba nie widzą że to za mocno dlatego tak mówię :)

Moja Zosia też lubi usypiać na pionowo. W ogóle rano na drzemkę to ją biorę na ramię i włączam Adelle. Tanczymy sobie a ona zasypia w ciągu pięciu minut.A wtedy przychodzą psy i wszystko psują bo trzepią uszami, nagle trzeba polizać się po łapkach i drapać za uchem :)

Ostatnia edycja:
A no to ok. Niektóre kobiety czasem tak trzęsą że już chyba nie widzą że to za mocno dlatego tak mówię :)

Moja Zosia też lubi usypiać na pionowo. W ogóle rano na drzemkę to ją biorę na ramię i włączam Adelle. Tanczymy sobie a ona zasypia w ciągu pięciu minut.A wtedy przychodzą psy i wszystko psują bo trzepią uszami, nagle trzeba polizać się po łapkach i drapać za uchem :)
Zobacz załącznik 909268
Spokojnie, nie jestem sadystka :D

Dlaczego moja córka uważa , żeby to akurat 4/5 godzina byla idealna pora na kupkę i zabawy [emoji16] moja mała kukułka , zamontowany ma zegarek w pampersie i budzi się codziennie o tych samych porach :p tylko czemu to muszą być takie wczesne pory :d

Dzieciaczki już zaczynają wyrabiać sobie właśnie taki w miarę stały rytm dnia [emoji16] wyspala się i włączyła się zabawa [emoji5]

Moja oglada bajkę, a matka zjadła prawie śniadanie [emoji3]
IMG_2132.JPG

Załączniki

• IMG_2132.JPG
    IMG_2132.JPG
    592,1 KB · Wyświetleń: 317
reklama

Zobacz załącznik 909268

Słodka [emoji5]

U nas najczęściej zasypia przy cycu. Wiadomo głodzić dziecka nie bede, ale czasami mam wrażenie, że sobie z cyca zrobiła usypiacza [emoji54][emoji480]

U mnie to jak Goku x 4 dziennie wychodzi to tez jak zeskakuje z łóżka to oczywiście hałasuje pazurami i też zawsze musi się otrzepać cały i robi przy tym hałas, a ja nerw, bo dziecko mi zasnęło

Do góry