reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ewka kiedyś artykuł taki tu wam przesłałam o tym potrząsaniu. Nie rób tego bo dziecku zrywają się nerwy w mózgu czy jakoś tak. Moze dojść do nieodwracalnych zmian w mózgu. Potrząsanie czasem prowadzi do śmierci. Wpisz w google może o tym potrząsaniu. To się robi odruchowo ale lepiej bujać i trząść.
Jej pewnie nie chodzi o typowo trzęsienie dzieckiem tylko o bujanie góra dol lub na boki jak by chciała uspac dziecko. Tak mi się wydaje :)

reklama
Haha. Ja córcię jak nieraz ubrałam w neutralne kolorki to zawsze mówili jaki śliczny chłopczyk. I dziwili się jak mówiłam że synek ma na imię Natalka [emoji5] też była skóra zdarta z tatusia. Jak Twoja [emoji5]

Hahaha ludzie mają podejście. Nie łatwiej po prostu zapytać coś w stylu „ o jakie słodkie maleństwo, jak ma na imię?” Byłoby łatwiej każdej ze stron [emoji28]
No jest podobna do tatusia, jest [emoji39] ale już widzę też podobieństw pare z twarzy do mnie typu kształt oczu i usta, poliki też [emoji5] także jest nadzieja

Ja teraz przy moich maluchach to się czuję jak 18stka [emoji5] takie muszę nieraz obroty mieć. A w ciąży to czułam się jak babcia 80 letnia [emoji5]

I tak trzymać :) jest na pewno co robić. Mi przy małej czas tak espresowo zlatuje + obowiązki domowe, że wstaje rano i nagle już południe i wieczór nastaje i tak w kółko [emoji854] ja właśnie w ciąży ekstta się czułam, oprócz ostatniego miesiąca to tak to miałam dużo siły, chęci i dobre samopoczucie.

Mam takie pytanie jak zmienialyscie mleko malenstwem to z dnia na dzien czy mieszalyscie z dwoch film i z dnia na dzien zwiekszalyscie ilość tego nowego mleka?
Zmieniała dwa razy przez polozna ( niepotrzebnie zrobiła zamieszanie ) raz przeszłam od razy drugi zaczęłam mieszać mleka. I te same skutki uboczne. Generalnie mała kolek nie ma. Wtedy przez dwa dni w obu przypadkach brzuszek doskwieral

reklama
Do góry