reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ewka kiedyś artykuł taki tu wam przesłałam o tym potrząsaniu. Nie rób tego bo dziecku zrywają się nerwy w mózgu czy jakoś tak. Moze dojść do nieodwracalnych zmian w mózgu. Potrząsanie czasem prowadzi do śmierci. Wpisz w google może o tym potrząsaniu. To się robi odruchowo ale lepiej bujać i trząść.
Jej pewnie nie chodzi o typowo trzęsienie dzieckiem tylko o bujanie góra dol lub na boki jak by chciała uspac dziecko. Tak mi się wydaje :)

reklama
Haha. Ja córcię jak nieraz ubrałam w neutralne kolorki to zawsze mówili jaki śliczny chłopczyk. I dziwili się jak mówiłam że synek ma na imię Natalka [emoji5] też była skóra zdarta z tatusia. Jak Twoja [emoji5]

Hahaha ludzie mają podejście. Nie łatwiej po prostu zapytać coś w stylu „ o jakie słodkie maleństwo, jak ma na imię?” Byłoby łatwiej każdej ze stron [emoji28]
No jest podobna do tatusia, jest [emoji39] ale już widzę też podobieństw pare z twarzy do mnie typu kształt oczu i usta, poliki też [emoji5] także jest nadzieja

Ja teraz przy moich maluchach to się czuję jak 18stka [emoji5] takie muszę nieraz obroty mieć. A w ciąży to czułam się jak babcia 80 letnia [emoji5]

I tak trzymać :) jest na pewno co robić. Mi przy małej czas tak espresowo zlatuje + obowiązki domowe, że wstaje rano i nagle już południe i wieczór nastaje i tak w kółko [emoji854] ja właśnie w ciąży ekstta się czułam, oprócz ostatniego miesiąca to tak to miałam dużo siły, chęci i dobre samopoczucie.

Mam takie pytanie jak zmienialyscie mleko malenstwem to z dnia na dzien czy mieszalyscie z dwoch film i z dnia na dzien zwiekszalyscie ilość tego nowego mleka?
Zmieniała dwa razy przez polozna ( niepotrzebnie zrobiła zamieszanie ) raz przeszłam od razy drugi zaczęłam mieszać mleka. I te same skutki uboczne. Generalnie mała kolek nie ma. Wtedy przez dwa dni w obu przypadkach brzuszek doskwieral

reklama
Do góry