reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wczoraj dostałam pierwszą miesiączke i jest masakra...w nocy w łazience byłam co godzine:/
Miała któraś tak obfity okres?
Nie wyjde nawet dziś z domu bo boję się że przeleci ;/

reklama
Dzieciaczki już zaczynają wyrabiać sobie właśnie taki w miarę stały rytm dnia [emoji16] wyspala się i włączyła się zabawa [emoji5]

Moja oglada bajkę, a matka zjadła prawie śniadanie [emoji3]Zobacz załącznik 909279
Włącz jej coś normalnego a nie takie strachy. Potem piszecie że Wam dzieci w nocy płaczą ☺ u nas ostatnio baranek shaun i psi patrol ☺ masza już się znudziła ☺

Włącz jej coś normalnego a nie takie strachy. Potem piszecie że Wam dzieci w nocy płaczą [emoji5] u nas ostatnio baranek shaun i psi patrol [emoji5] masza już się znudziła [emoji5]

Nie przesadzajmy :) tam byly głównie małpki, a ona nie wyglądała na przerażoną tylko bardziej zaciekawioną, bo z 10-15 min oglądała. Mi w nocy nie płacze zresztą nawet gdyby płakała to chyba musi trochę chociaż dziecko popłakać, niepokojące by było gdyby w ogóle nie płakała [emoji4]
Ja ogólnie rzadko kiedy jej tak zajmuje czas, nie chce już od małego do tv przyzwyczajać [emoji28] ale akurat śniadanie mogłam zjesc.

Nie wiem czy temat już był bo dawno mnie nie było. Ktoś ma zakupionego misia szumisia? Zdaje egzamin?

Ja nie mam. Niby planowałam, ale szkoda pieniążków moim zdaniem. Mam aplikacje na telefon także jest zawsze z nami, w aucie w foteliku, w wózku na spacerze gdy chce ją uspac. Włączam jej przykładowo na 30 min przy karmieniu szum morza na głośność 3 kreski daje daleko od głowy dziecka żeby nie emitowało syfu i przeważnie usypia :)
IMG_2666.JPG

Załączniki

• IMG_2666.JPG
    IMG_2666.JPG
    162,3 KB · Wyświetleń: 356
Dziewczyny na tv trochę za szybko:p poczytajcie o tym, mózg naszych dzieciaczkow nie jest w stanie tego przetworzyć,styki mogą się poprzepalac:p wiadomo,piszą że trzylatek może chwilę pooglądać... Nie popadajmy w paranoje;) ale 2 miesięczne niemowlę to troszkę za szybko ;)

Ja nie mam. Niby planowałam, ale szkoda pieniążków moim zdaniem. Mam aplikacje na telefon także jest zawsze z nami, w aucie w foteliku, w wózku na spacerze gdy chce ją uspac. Włączam jej przykładowo na 30 min przy karmieniu szum morza na głośność 3 kreski daje daleko od głowy dziecka żeby nie emitowało syfu i przeważnie usypia :) Zobacz załącznik 909310
Nie. Telefon odpada to zawsze jakieś promieniowanie. Czytałam właśnie ze są takie misie co szum trwa 60 min. Ale ma tryb czuwania ze jak dzidzia zaplacze to włącza się automatycznie... w sumie to już zamówiłam [emoji23]

Nie. Telefon odpada to zawsze jakieś promieniowanie. Czytałam właśnie ze są takie misie co szum trwa 60 min. Ale ma tryb czuwania ze jak dzidzia zaplacze to włącza się automatycznie... w sumie to już zamówiłam [emoji23]

No jak uważasz. Ja ten telefon klade w odpowiedniej odległości, na pewno jej wtedy nie szkodzi, najczęściej na parapecie i wtedy dźwięk się roznosi :)
No to sama zobaczysz w praktyce [emoji5]

reklama
Do góry