miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
My byśmy chcieli szybko drugie, ale w sumie nie zapytałam ginekologa ile powinno się odczekać, żeby jednak organizm mógł się bardziej zregenerować. Już chyba zapomniałam że lezałam całą ciążę z powodu szyjki i planuje drugie- jestem szalona Ale może tym razem założą mi pessar albo ta ciąża będzie w ogole inna.
Myśle, ze pol roku to na pewno minimum, jak nie max rok żeby zacząć myśleć o następnej ciąży. A tak jak mówisz każda ciąża jest chyba inna. Jedna gładziutko przejdzie te 9 miesiący, a druga może mieć komplikacje i musi uważać na siebie jak na piórko. Oby Twoja druha była łaskawa skoro planujecie szybko rodzeństwo żebyś miała jednak siły i czas przy brzusiu robić przy pierwszym dzieciątku skoro to jeszcze będzie maluch wymagający i potrzebujący uwagi [emoji16] dlatego ja czekam też do tego aby Kornelia miała te 3 lata na pewno, bo i lokum większe i każde z dzieci będzie miało swój pokoik no i tez łatwiej mi będzie być w ciąży gdy córcia już zacznie bez pampersa się załatwiać, jesc już coraz więcej normalnych rzeczy nie kp, no i ubierac się w miarę samodzielnie i najważniejsze żłobek