reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Pięknie [emoji173]️[emoji173]️

To ja już chyba ten leżaczek z kinderkraft co mam 5w1 tez ustawie na taka pozycje półleżącą, bo już młoda tez coraz bardziej ciekawa i może będzie umiała jeszcze dłużej pobyć sama jak jej tam ustawie :) to akurat jak wrócę z Bytomia w niedziele to ustawi tatuś :)

reklama

Załączniki

• 20181012_102030.jpg
    20181012_102030.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 86
Ja akurat się nie wypowiadałam teraz ale nie wiem czy to zazdrość . Chociaż wiadomo każda matka by sobie pewnie z przyjemnością odpoczęła [emoji16][emoji16]
Mój np spał długo i też każdy mówił że zazdrości.. a okazalo się że to anemia i stąd mógł długo spać [emoji39] sama zastanawiam się czy takie dziecko może spać 12h i nie czuc glodu , nie wybudzić się z jakiegoś powodu .. dorosłemu jest tak ciężko. Czytałam nawet ostatnio artykuł o tym i podobno dziecko ma się wybudzac co jakis czas właśnie po to by skontrolować czy jest najedzone , ogólnie by sprawdzić czy jest bezpieczne. To jest fizjologia u takiego dziecka . Ale nie neguje niczego zachowania . Macierzyństwo upoważnia nas do samodzielnych decyzji [emoji16][emoji16]
Moja dziś spala 8godzin bez jedzenia. Byłam w szoku. Też ma lekką anemię ale na razie bez żelaza jest. Podaję tylko laktoferynę. W środę idziemy do szpitala na kontrolne wyniki to zrobią jej też morfologię. Teraz się zmartwilam, że to może dlatego tak długo spala bo ma anemię.
Jaki poziom hemoglobiny miał Olek kiedy dostał żelazo?

Moja dziś spala 8godzin bez jedzenia. Byłam w szoku. Też ma lekką anemię ale na razie bez żelaza jest. Podaję tylko laktoferynę. W środę idziemy do szpitala na kontrolne wyniki to zrobią jej też morfologię. Teraz się zmartwilam, że to może dlatego tak długo spala bo ma anemię.
Jaki poziom hemoglobiny miał Olek kiedy dostał żelazo?
Nie miał bardzo niskiej bo 10 . Nie pamiętam jakie te jednostki są. Tam też inne wyniki odpowiadające za anemię miał troszkę poza granicami normy . A u was jaka była hemoglobina ?

reklama
Oby to nie był wirus...
Kasiu u mnie 3x ulanie czy nawet 7x to norma...więc to może przypadek..Wczoraj na przykład mąż trzymał Michała na rękach przez 1h, bo co próbował go odłożyć to była fontanna. Szkoda było siedzieć na kanapie (mamy czarną [emoji6]). Po czwartym czyszczeniu, siedział z nim na krześle - z paneli łatwiej zmyć. A dodam, że tak ulewał że trzeba było go przebierać.
Kurczę, czym jest spowodowane to, że dziecko tak ulewa?

Do góry