reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kurde 5 to faktycznie ... Środek nocy [emoji16][emoji16] mój to chociaż tyle że kończy dzień tak koło 21 / 22 a zaczyna koło 9/10 . Czasem koło 4 po karmieniu ma ochotę na zabawę ale jak się z nim nikt nie bawi to zaraz idzie spac. No i to wszystko pod warunkiem że go nic nie boli.. bo jak boli to tylko ręce i przytulanie cała noc , czyli śpimy razem wtedy
A to moja kończy dzień 19/20 a ostatnio 17:30/18 :o nie kąpałam jej dwa dni już bo mi zasypia przed pierwszą miłością przed 18 i wstaje o 23 .. dzisiaj muszę jakoś to ogarnąć żeby ją umyć i położyć później spać

reklama
Za 3 tysiące to już chyba kupisz super kanapę [emoji23] ja mam za 1700zl naroznik chyba 3m na 2.10m . Jedyne co to drażni mnie że jest gąbka zamiast sprężyn i się ugniata . Jak będę kupować następny narożnik to już zadbam żeby był sprężynowy
No dlatego ja chcę wydać więcej a kupić lepszy na dłużej ;)

Dzwonił Kamil , w ciągu miesiąca dostał trzecia podwyżke. Sam nie wie co się dzieje bo nawet wypłata będzie już wpływać na konto. Do trzech miesięcy przechodzi do tej lepszej firmy o której pisałam ale póki co super , że jest jak jest :) teraz pieniądze nam się przydadzą naskonczenie mieszkania :)

Od kiedy mogę dać małej gryzak ? Ciągle wpycha rączki do buzi.

Pozwole sobie wstawić kombinezon , gdybyś któraś potrzebowała to sprzedam tanio. Założony jeden jedyny raz :( rozm 62, małe 68 też się zmieści
IMG_20181002_114746_800x600.jpg

Za 30zl :)

Załączniki

• IMG_20181002_114746_800x600.jpg
    IMG_20181002_114746_800x600.jpg
    192,8 KB · Wyświetleń: 267
reklama
Do góry