Lustysia
Fanka BB :)
No myśle, ze bardziej to. Potrzebuje poprostu więcej uwagiMoże to te skoki rozwojowe tzn więcej dzieciaczki potrzebują jedzenia, bliskosci, noszenia i zabawiania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No myśle, ze bardziej to. Potrzebuje poprostu więcej uwagiMoże to te skoki rozwojowe tzn więcej dzieciaczki potrzebują jedzenia, bliskosci, noszenia i zabawiania
U mnie mały urodził się z wagą 4 kg, długi 55 cm, po około 2 tygodniach ubranka na 56 były już za małe , podkurczone nóżki były. Teraz ma 7 tygodni i śmigamy na 62. Pieluszki też 3 ale ja wolę dłuższe i sporo wcześniej też mu zakładałam. Teraz waży ok 7kg a trójki do 9 kg mam dwie duże paki na zapasie musimy zużyć
W polowie 4 miesiaca
Ja to się obawiam tego wprowadzania .. nie wiem co z czym mam łączyć , kiedy wprowadzać kolejne itp. tyle tego pisze na stronach ale wszędzie co innego. Nie mogę znaleźć rozpiski warzyw itp od 4 miesiąca , dokładnych danych , tylko takie pojedyncze sztuki i koniec.
Ponad dwa tygodnie jak byłam bez karmienia , mleko dalej kapało. Ale po trzech tygodniach przestało.@klaudiaa975 czy twoj organizm produkuje jeszcze mleko? Bo u mnie chyba odpuszcza,karmilam tylko kilka razy w nocy,a dzis tylko raz z piersi leci mi bezbarwny plyn szczegolnie z jednej..
Bardzo ładny narożnik ile placilas jeśli mogę spytać ?Mój bąbel też właśnie śpi więc szybko obiad robię. Właśnie złożyliśmy nową kanapę. Ikea - domyślacie się ile części było
Nie minęła godzina od jej rozłożenia i moja mama poplamiła ją winem :/ Ooo tam gdzie mała ma głowę, musiałam reanimować
Zobacz załącznik 904689
Ja przy mojej też codziennie coś mogę zrobić. Obiad nastawie, pranie zrobię, wywieszę, popracuje, wczoraj cały wielki wór ubranek segrwfowalam , prasowala k to ilam zdjęcia na sprzedaż, odkurzyłam w każdym koncie, umyłam podłogi, umyłam okna z wewnątrz, poscieralam kurze, zmylam naczynia, wykąpałam się , pomalowałam , ubrałam i dopiero mała zaczęła płakać więc ubrałam i ja i wyszlysmy na dwór@kasiak85 ile ty zdążyłaś zrobić[emoji16]wow[emoji4]Iza to grzeczna dziewczynka[emoji16]
Klaudia nie mogę sobie przypomnieć czy to ty pisałaś że Ala ma nietolerancję laktozy ?Ponad dwa tygodnie jak byłam bez karmienia , mleko dalej kapało. Ale po trzech tygodniach przestało.
Kurde 5 to faktycznie ... Środek nocy [emoji16][emoji16] mój to chociaż tyle że kończy dzień tak koło 21 / 22 a zaczyna koło 9/10 . Czasem koło 4 po karmieniu ma ochotę na zabawę ale jak się z nim nikt nie bawi to zaraz idzie spac. No i to wszystko pod warunkiem że go nic nie boli.. bo jak boli to tylko ręce i przytulanie cała noc , czyli śpimy razem wtedyJa przy mojej też codziennie coś mogę zrobić. Obiad nastawie, pranie zrobię, wywieszę, popracuje, wczoraj cały wielki wór ubranek segrwfowalam , prasowala k to ilam zdjęcia na sprzedaż, odkurzyłam w każdym koncie, umyłam podłogi, umyłam okna z wewnątrz, poscieralam kurze, zmylam naczynia, wykąpałam się , pomalowałam , ubrałam i dopiero mała zaczęła płakać więc ubrałam i ja i wyszlysmy na dwór
Ale to , że zaczyna dzień o 5 nad ranem mnie wykancza [emoji23] nie wiem jak ją przestawić , przecież jeszcze ciemno za oknem i w pokoju tez..
Zobacz załącznik 904850
Zabawa na całego ! [Emoji23]
A ten uszczyp bocisns i całus anioła jest niebezpieczny ? Moja ma od urodzenia.. podobno zniknie do 3roku życia .Tak jak podejrzewałam nic konkretnego. Zmiana nie nadaje się na chwilę obecną do leczenia. Należy obserwować. Mówi że zrobić temu fote i zmierzyć bo przez to że patrzymy codziennie możemy nie zauważać zmian. Ja już kiedyś pisałam ci o dr wyrzykowskim z trójmiasta który na podstawie zdjęć ocenia online w miarę możliwości różne przypadki. On mi odpisał że u Leona to jakieś stadium przednaczyniakowe. Jak dla mnie lekarz jest gigantem w swojej dziedzinie. Przyjmuje trudne przypadki z całej pl.
Zachwalam go bo moja Luiza miała dziobniecia bociana i całus anioła. Chodziłam z nią do lekarzy i każdy gadał że obserwować. Ten lekarz na podstawie zdjęć ocenił sytuację i powiedział że zniknie itd. Miał rację. To głupie ale żaden lekarz co ją zbadał nie powiedział tyle co dr z Internetu.