G
gosc12
Gość
Może jej żeby idą [emoji23]Oj to ja nie wiem, ale w sumie taki gryzak co możesz zaszkodzić? Chyba możesz spróbować, może ktos inny sie jeszcze wypowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jej żeby idą [emoji23]Oj to ja nie wiem, ale w sumie taki gryzak co możesz zaszkodzić? Chyba możesz spróbować, może ktos inny sie jeszcze wypowie
Dziękuje a mięsko kiedy ? I jeszcze mi powiedz jak robić zupkiNajpierw wprowadzasz pojedynczo przez tydz.. np marchewka gotowana,pozniej jabluszko,pozniej ziemniaczek.. tak co tydz cos innego, a pozniej laczysz np marchewke z ziemniaczkiem jesli nie masz rozeznania,zobacz na sloiczki w sklepach, i co jest od 4 miesiaca i wprowadzaj od warzyw nie od owocow i z pewnoscia nie kupuj tych kaszek ryzowych.. sam cukier i dziecko nie bedzie chcialo warzyw jesc.. ja taki blad zrobilam teraz juz tak nie zrobie..
My kupowalismy niedawno narożnik. Miałam opatrzony w Agata meble ale trzeba było czekać 6-8tyg a nam się spieszylo. Zamowilismy na giełdzie u tapicerka duży 2x3m, sprężynowy za 2000zl czyli połowa tego co Agacie. Facet poradził nam żeby wziąć materiał teflonowy (chyba tak się nazywał dokładnie nie pamiętam) bo nic w niego nie wisiała, nie zostają pkamyUdało się sprać ? Warta swojej ceny ja na narożniku też nie będę oszczędzała. Do 3tysiecy chce dać. Ale narzuta pikowana obowiązkowo wrazie takim wypadkom
A może na tyle ci się unormowało , że nie kapie ? Jeśli nie masz jednak mleczka to nie śmuc się. Dałas jej tyle na początku , że poszło jej na zdrowie :** ja się zalamywalsm , że karmiłam tylko 6 tygodni , ale jak bym miała być na diecie przez alergię małej to bym z głodu umarła , nie dość że w ciągu dnia jem praktycznie zero , to co by było przy diecie.U mnie to nawet nie kapie w dzien nic juz.. dzis spalam bez stanika i tez czysto.. malej juz musialam podac mm nad ranem bo glodna byla.. takze to chyba koniec z moja przygoda z kp..
To dzisiaj idziemy na zakupySuper wiesci :*
Mozesz juz dac,my tez musimy kupic
Nie pocieszyłs [emoji23]Moja Piotruś tak miał. Budził się ok 5.00 I już nie zasnął. Dopiero jak miał ok 3lar umiał pospać dłużej.
U nas to od początku były bóle brzuszka, lżej było jak odciagalam mleko z pierwszej fazy bo ono zawiera najwięcej laktozy . Potem stopniowo wprowadziłam , brzuch boli coraz mniej a jak dałam ta laktuloze to dwa dni ryków [emoji33]Na początku też dawałam laktazę bo doktorka myślała , że to nietolerancja ale pojawił się śluz w kupię. A u was nietolerancja czy co ?
Ja zacznę rozszerzanie diety od warzyw marchewki, marchewka-ziemniak itp. Ja zdawałam np marchewkę 3-4dni i jak nic się nie działo to po tych dniach proboealusm6 nowy smak. My zaczniemy rozszerzanie od polowy lutego jak Iza będzie miała 6mies bo ona jest na piersi.Dziękuje a mięsko kiedy ? I jeszcze mi powiedz jak robić zupki
No właśnie myślałam o tych kaszkach , to je dopiero wprowadzić jak przyzwyczaję do warzyw ?
nas U nas też tak było, że o 7.00 już miał 1 drzemkę.Nie pocieszyłs [emoji23]
Na szczęście pobawi się do 6/7 i jeszcze z dwie godziny odsypiamy
Myślę, że już możesz dac. Umie już sama trzymać w rączce?Dzwonił Kamil , w ciągu miesiąca dostał trzecia podwyżke. Sam nie wie co się dzieje bo nawet wypłata będzie już wpływać na konto. Do trzech miesięcy przechodzi do tej lepszej firmy o której pisałam ale póki co super , że jest jak jest teraz pieniądze nam się przydadzą naskonczenie mieszkania
Od kiedy mogę dać małej gryzak ? Ciągle wpycha rączki do buzi.