reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja to się obawiam tego wprowadzania .. nie wiem co z czym mam łączyć , kiedy wprowadzać kolejne itp. tyle tego pisze na stronach ale wszędzie co innego. Nie mogę znaleźć rozpiski warzyw itp od 4 miesiąca , dokładnych danych , tylko takie pojedyncze sztuki i koniec.
Najpierw wprowadzasz pojedynczo przez tydz.. np marchewka gotowana,pozniej jabluszko,pozniej ziemniaczek.. tak co tydz cos innego, a pozniej laczysz np marchewke z ziemniaczkiem ;) jesli nie masz rozeznania,zobacz na sloiczki w sklepach, i co jest od 4 miesiaca ;) i wprowadzaj od warzyw nie od owocow ;) i z pewnoscia nie kupuj tych kaszek ryzowych.. sam cukier i dziecko nie bedzie chcialo warzyw jesc.. ja taki blad zrobilam teraz juz tak nie zrobie..

reklama
Dzwonił Kamil , w ciągu miesiąca dostał trzecia podwyżke. Sam nie wie co się dzieje bo nawet wypłata będzie już wpływać na konto. Do trzech miesięcy przechodzi do tej lepszej firmy o której pisałam ale póki co super , że jest jak jest :) teraz pieniądze nam się przydadzą naskonczenie mieszkania :)

Od kiedy mogę dać małej gryzak ? Ciągle wpycha rączki do buzi.
Super wiesci :*
Mozesz juz dac,my tez musimy kupic

Ja przy mojej też codziennie coś mogę zrobić. Obiad nastawie, pranie zrobię, wywieszę, popracuje, wczoraj cały wielki wór ubranek segrwfowalam , prasowala k to ilam zdjęcia na sprzedaż, odkurzyłam w każdym koncie, umyłam podłogi, umyłam okna z wewnątrz, poscieralam kurze, zmylam naczynia, wykąpałam się , pomalowałam , ubrałam i dopiero mała zaczęła płakać więc ubrałam i ja i wyszlysmy na dwór :)
Ale to , że zaczyna dzień o 5 nad ranem mnie wykancza [emoji23] nie wiem jak ją przestawić , przecież jeszcze ciemno za oknem i w pokoju tez..
Zobacz załącznik 904850
Zabawa na całego ! [Emoji23]
Moja Piotruś tak miał. Budził się ok 5.00 I już nie zasnął. Dopiero jak miał ok 3lar umiał pospać dłużej.

reklama
Do góry