reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Takie poranki to ja rozumiem... Mały śpi a matka ogląda głupoty w tv oczywiście po wcześniejszym ogarnięciu kuchni i prania :D:p
Zobacz załącznik 904194
Hehe :D my też miałyśmy super poranek :D jak zwykle mała od 4/5 zaczęła dzień ale od 7 do 10 spała na mnie i trochę odpoczęlysmy ;) a teraz szykujemy się na dwór :)
15386412692031151587663.jpg

Załączniki

• 15386412692031151587663.jpg
    15386412692031151587663.jpg
    1 002,9 KB · Wyświetleń: 325
reklama
A ja jestem bardzo przeziebiona mam okropny katar ale siedzimy na spacerze bo Młody już się przyzwyczaił że śpi w wózku o ten porze.
Co można na katar lejący się przy kp?

Piotruś śpi a mama się picuje ☺
Podobno modne są teraz matowe kolory. Muszę się wybrać do sklepu i zakupić jakiś nowy kolor. Póki co klasyczna czerwień w połysku bo w nd jedziemy na chrzciny do Opola to trzeba jakoś się prezentować ☺
20181004_104401.jpg

Załączniki

• 20181004_104401.jpg
    20181004_104401.jpg
    737,6 KB · Wyświetleń: 291
Ja dziś jestem z siebie dumna...od rana zrobiłam obiad, ciasto, ogarnęłam kuchnię, wyrzucilam smieci, ogarnęłam dwójkę dzieci i jestem już na spacerze,syn na hulajnodze:) jeszcze muszę zrobić babeczki, ciasto i babeczki dla męża do pracy w podziękowaniu za prezent dla mlodej....

reklama
Do góry