Kupki robił? Bączki? Może mu chłodno? Mają taką niespokojna jak jej chłodno. Mi się wydawało że ciepło ubrana że jej ciepło, ale dopiero przykryta dwoma kocykami albo przytulona do któregoś z nas ze Az się poci usypia [emoji23] taki ciepłolub jak matka.Wczoraj do południa spał ładnie a po południu wcale i noc też zarwana..
Teraz śpi od 7:30 i co chwilę się kręci i otwiera oczy...
reklama
Ojjj tak. Młoda robi mi teraz kupy średnio co 3 dni. Ale sika jak nie powiem co [emoji23]Wasze dzieci też tak dużo sikają?
My czasami w ciągu 2h 5 razy zmieniamy pampersa... Mały jak ma minimalnie mokro to krzyk i wrzask na całego i uspokaja się dopiero jak zaczynam rozpinać body..
Ja zbankrutuje przy nim
Fiorna
Fanka BB :)
Kupki robił? Bączki? Może mu chłodno? Mają taką niespokojna jak jej chłodno. Mi się wydawało że ciepło ubrana że jej ciepło, ale dopiero przykryta dwoma kocykami albo przytulona do któregoś z nas ze Az się poci usypia [emoji23] taki ciepłolub jak matka.
Kupki i gazy są a jak go tylko przykryje czymś to zaczyna kopać nóżkami i histeria... Nie wiem co się z tym dzieckiem dzieje
Próbuj go w kocyk zawinąć jak w rożek. Rączki wzdłuż ciałka. Na większość dzieci działa to uspokajająco. Przytul. Może po prostu potrzebuje bliskości.Kupki i gazy są a jak go tylko przykryje czymś to zaczyna kopać nóżkami i histeria... Nie wiem co się z tym dzieckiem dzieje
Bajunia
Mój książę właśnie się obudził i je śniadanko ☺ ogarnę go zaraz i jedziemy. Ciekawe czy coś jeszcze kupię czy szarańcza wszystko wykupiłaDzień dobry
Jak tam łowy w Lidlu? My kupiliśmy kurtke i jeansy
A ludzi jakby za darmo dawali
Fiorna
Próbuj go w kocyk zawinąć jak w rożek. Rączki wzdłuż ciałka. Na większość dzieci działa to uspokajająco. Przytul. Może po prostu potrzebuje bliskości.
Też się zastanawiam nad tym bo on mi rzadko płacze..zazwyczaj jest to krzyk i pisk. Taki charakter czy coś mu nie odpowiada?
Jak miał problemy z kupka to płakał, Jak głodny to jest łaaa łaaa łaaa ale krzyki i piski? To dla mnie nadal zagadka. Nie uspokaja go wtedy nawet noszenie
Boże jakiś ból brzuszka?Też się zastanawiam nad tym bo on mi rzadko płacze..zazwyczaj jest to krzyk i pisk. Taki charakter czy coś mu nie odpowiada?
Jak miał problemy z kupka to płakał, Jak głodny to jest łaaa łaaa łaaa ale krzyki i piski? To dla mnie nadal zagadka. Nie uspokaja go wtedy nawet noszenie
miloscwczasachpopkultury
Moje dziecko chyba testuje moją wytrzymałość.. I chyba zaczyna mieć nade mną przewagę! Mały spał w nocy 3 razy po max godzinie...
Moja tez ostatnio gorzej sypia tzn wcześniej ładnie zasypiała np o 23 i budziła się o 3 i później po 6, a teraz jak usnie po 22 to budzi się o czesciej np 24,2, po 4 i tez jest niestety to uciążliwe, ale trzeba przeczekać i tak nie narzekam, bo w ciągu dnia mega grzeczna i nie mam problemów alergii, kolek, braku kupki, braku bączków [emoji5]
A i tak jak rano wstaje i otworzy oczki i zaczyna się uśmiechać jak do niej mówię to wynagradza mi to ten jej „słaby sen”, a dzieci jak to dzieci szybko się zmieniają i maja każdy dzień tez rożny
Vanilia120
Wasze dzieci też tak dużo sikają?
My czasami w ciągu 2h 5 razy zmieniamy pampersa... Mały jak ma minimalnie mokro to krzyk i wrzask na całego i uspokaja się dopiero jak zaczynam rozpinać body..
Ja zbankrutuje przy nim
U mnie to samo dlatego zrobilam duże zapasy pieluch . Królewskie dziecko, ma trochę mokro i już jest niespokojny
Zapalenie piersi to też się chyba robi przez zastój pokarmu? Jak piersi są słabo opróżnianie?
Ja właśnie zaliczylam pierwszy trening z Chodakowska. Myślałam że po ciazy nie dam rady zrobić całego Skalpela ale o dziwo się udało. Trzeba się wziąść za siebie bo zostało mi jeszcze 9 kg do zrzucenia w ciazy przytylam 14 kg a póki co tylko 5 ubyło najgorsze jest to że moglabym siedzieć i wpieprzac jakieś ciastka z kawałkami czekolady...bez opamiętania..
Dzisiaj mam wizytę u ginekologa. Ciekawe co powie na to coś co mi wystaje z pochwy. Niby pierwszy seks zaliczyliśmy z mężem i nic mnie nie bolalo. Nawet było lepiej jak przed ciaza, ale i tak mnie nie pokoi to coś co wystaje. Po stosunku zaczęła mnie natomiast boleć blizna tam gdzie miałam 2 szwy wieć seks narazie poszedł w odstawke.
Robimy chrzciny 11 listopada. Wiem, że kilka z Was też robimy chrzciny w zimowy okres. Co macie zamiar ubrać do kościoła? Ja chyba zamówię jakiś biały kombinezon bo w kościele będzie przecież bardzo zimno. Wystarczy ze maluch będzie mieć tylko głowę na wierzchu do polania jej woda. W domu zaś chyba ubiorę go elegancko.
Klaudia fajnie, że już jesteś na swoim. Zazdroszczę. W końcu będziesz miała trochę spokoju :* u nas też ostatnio problem z kupa. Mały nie robił jej już od dwóch dni. Dzisiaj w końcu udało mu sie wypróżnić. Strasznie przy tym stękał i robił się czerwony jak burak...do tego łezki w oczach. Szkoda mi go. No i jak zaczął tak przec to ulal całe mleko jakie zjadł chociaż odbiło mu się solidnie parę chwil wcześniej.Chyba muszę zacząć dawać więcej wody. Ciężko mi go wyczuć kiedy może mu się chcieć pic i trochę o tym zapominam.. wodę dostaje raptem dwa razy w ciągu dnia po 20 ml.
A to nasz Jasiek waży już 4500 g a 9 sierpnia jak się urodził to ważył 2760 g. Rośnie jak na drożdżach. No i też już się uśmiecha świadomie i zaczyna coraz więcej gaworzyc. Jak dziecko zaczyna gadać po swojemu to już takie fajniejsze się robi
Ostatnia edycja:
reklama
Bajunia
Współczuję. Mój to 1-2 razy się obudzi na pół godziny i dalej zasypia. Odsypiaj sobie w dzień jak mały śpi.Moje dziecko chyba testuje moją wytrzymałość.. I chyba zaczyna mieć nade mną przewagę! Mały spał w nocy 3 razy po max godzinie...