reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A to nasza już dawno się uśmiecha świadomie ale od dwóch tygodni to są takie śmiechy , gadanie na całego że masakra. Zaczepia , piszczy sobie a w mojego K jest tak zapatrzona , że ja ją usyoiam , Kamil podejdzie a ona wypluwa smoczek , oczy wielkie, uśmiech od ucha do ucha :) Zobacz załącznik 903199
Bo z końcu widzi nową gębę a nie tylko mama i mama ☺

reklama
Babcia pod ręką to skarb. Coś o tym wiem. A wszystko co dobre szybko się kończy
A mała ma fotelik taki już większy czy to nosidełko jest? Bo tak się wydaje , że już tak na siedząco w tym foteliku jest.
No niestety, ale za 2 tyg chrzciny to babcia znow przyjedzie do wnusi, ale tylko na weekend... Nie, to jest nosidełko. Może tak tak wyszło na zdjęciu.

Kurczę pieczone...zaraz tydzień diety mija, a te kupy dramat... sam śluz... Skóra się poprawiła, mniej szorstka w dotyku,ale nie wiadomo na ile to zasługa diety,A ile kosmetyków. Teraz nie wiem czy biegać do lekarza czy włączyć ten kolzym jeszcze ...

Dziewczyny a od czego robi się to zapalenie piersi? Ja rozumiem na początku przygody z kp ale po takim czasie?

Ja też tak myślałam tym bardziej, że córka na początku słabo przybierała a też była tylko na piersi. A synek to już taka kluska się zrobił. Dwa razy tyle przybiera co Natalka ☺ ale ja wtedy to byłam na diecie mamy karmiącej za namową babć oczywiście a teraz jem wszystko i dużo i to może też ma wpływ na wartość pokarmu.

Bardzo ładnie przybiera Izunia pomimo choroby ☺ tak dalej ☺

A mała ma fotelik taki już większy czy to nosidełko jest? Bo tak się wydaje , że już tak na siedząco w tym foteliku jest.

Szybko ogarniecie sobie wszystko. A nawet jak macie grajdołek to jest to Wasz grajdołek i nikt Wam nie zwróci uwagi że coś nie zrobione, nie sprzątnięte. U siebie to u siebie ☺ to samych pięknych chwil Wam życzę w tym nowym gniazdku☺ niech Wam się wiedzie jak najlepiej ☺

Ale zakopana w te kocyki ☺ i cała mamusia ☺ słodkie są te pierwsze uśmiechy tych naszych bąbli. Mój mały jak się pierwszy raz do mnie świadomie uśmiechnął to aż się poryczałam z radości ☺
Dziękuje :) no moja ma uśmiechów cała buzie. Ciągle się smieje śmieszek kochany. Już nas próbuje przegadać a za miesiąc nas zagada :D

Zapalenie może złapać w każdej chwili kp.

Moja mała potrafi nie robić kupki dzień, noc i pół dnia. Muszę jej brzuszek masować , wczoraj dałam czopek i dwa razy się załatwiła. Ale ciągle ja ten brzuszek pobolewa. Jak mogę pomóc ?

reklama
Dziewczyny a od czego robi się to zapalenie piersi? Ja rozumiem na początku przygody z kp ale po takim czasie?

Ja też tak myślałam tym bardziej, że córka na początku słabo przybierała a też była tylko na piersi. A synek to już taka kluska się zrobił. Dwa razy tyle przybiera co Natalka ☺ ale ja wtedy to byłam na diecie mamy karmiącej za namową babć oczywiście a teraz jem wszystko i dużo i to może też ma wpływ na wartość pokarmu.

Bardzo ładnie przybiera Izunia pomimo choroby ☺ tak dalej ☺

Szybko ogarniecie sobie wszystko. A nawet jak macie grajdołek to jest to Wasz grajdołek i nikt Wam nie zwróci uwagi że coś nie zrobione, nie sprzątnięte. U siebie to u siebie ☺ to samych pięknych chwil Wam życzę w tym nowym gniazdku☺ niech Wam się wiedzie jak najlepiej ☺

Ale zakopana w te kocyki ☺ i cała mamusia ☺ słodkie są te pierwsze uśmiechy tych naszych bąbli. Mój mały jak się pierwszy raz do mnie świadomie uśmiechnął to aż się poryczałam z radości ☺
Mówią, że jak się zmarznie to się robi.

Do góry