reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A to nasza już dawno się uśmiecha świadomie ale od dwóch tygodni to są takie śmiechy , gadanie na całego że masakra. Zaczepia , piszczy sobie a w mojego K jest tak zapatrzona , że ja ją usyoiam , Kamil podejdzie a ona wypluwa smoczek , oczy wielkie, uśmiech od ucha do ucha :) Zobacz załącznik 903199
Bo z końcu widzi nową gębę a nie tylko mama i mama ☺

reklama
Babcia pod ręką to skarb. Coś o tym wiem. A wszystko co dobre szybko się kończy
A mała ma fotelik taki już większy czy to nosidełko jest? Bo tak się wydaje , że już tak na siedząco w tym foteliku jest.
No niestety, ale za 2 tyg chrzciny to babcia znow przyjedzie do wnusi, ale tylko na weekend... Nie, to jest nosidełko. Może tak tak wyszło na zdjęciu.

Kurczę pieczone...zaraz tydzień diety mija, a te kupy dramat... sam śluz... Skóra się poprawiła, mniej szorstka w dotyku,ale nie wiadomo na ile to zasługa diety,A ile kosmetyków. Teraz nie wiem czy biegać do lekarza czy włączyć ten kolzym jeszcze ...

Dziewczyny a od czego robi się to zapalenie piersi? Ja rozumiem na początku przygody z kp ale po takim czasie?

Ja też tak myślałam tym bardziej, że córka na początku słabo przybierała a też była tylko na piersi. A synek to już taka kluska się zrobił. Dwa razy tyle przybiera co Natalka ☺ ale ja wtedy to byłam na diecie mamy karmiącej za namową babć oczywiście a teraz jem wszystko i dużo i to może też ma wpływ na wartość pokarmu.

Bardzo ładnie przybiera Izunia pomimo choroby ☺ tak dalej ☺

A mała ma fotelik taki już większy czy to nosidełko jest? Bo tak się wydaje , że już tak na siedząco w tym foteliku jest.

Szybko ogarniecie sobie wszystko. A nawet jak macie grajdołek to jest to Wasz grajdołek i nikt Wam nie zwróci uwagi że coś nie zrobione, nie sprzątnięte. U siebie to u siebie ☺ to samych pięknych chwil Wam życzę w tym nowym gniazdku☺ niech Wam się wiedzie jak najlepiej ☺

Ale zakopana w te kocyki ☺ i cała mamusia ☺ słodkie są te pierwsze uśmiechy tych naszych bąbli. Mój mały jak się pierwszy raz do mnie świadomie uśmiechnął to aż się poryczałam z radości ☺
Dziękuje :) no moja ma uśmiechów cała buzie. Ciągle się smieje śmieszek kochany. Już nas próbuje przegadać a za miesiąc nas zagada :D

Zapalenie może złapać w każdej chwili kp.

Moja mała potrafi nie robić kupki dzień, noc i pół dnia. Muszę jej brzuszek masować , wczoraj dałam czopek i dwa razy się załatwiła. Ale ciągle ja ten brzuszek pobolewa. Jak mogę pomóc ?

reklama
Dziewczyny a od czego robi się to zapalenie piersi? Ja rozumiem na początku przygody z kp ale po takim czasie?

Ja też tak myślałam tym bardziej, że córka na początku słabo przybierała a też była tylko na piersi. A synek to już taka kluska się zrobił. Dwa razy tyle przybiera co Natalka ☺ ale ja wtedy to byłam na diecie mamy karmiącej za namową babć oczywiście a teraz jem wszystko i dużo i to może też ma wpływ na wartość pokarmu.

Bardzo ładnie przybiera Izunia pomimo choroby ☺ tak dalej ☺

Szybko ogarniecie sobie wszystko. A nawet jak macie grajdołek to jest to Wasz grajdołek i nikt Wam nie zwróci uwagi że coś nie zrobione, nie sprzątnięte. U siebie to u siebie ☺ to samych pięknych chwil Wam życzę w tym nowym gniazdku☺ niech Wam się wiedzie jak najlepiej ☺

Ale zakopana w te kocyki ☺ i cała mamusia ☺ słodkie są te pierwsze uśmiechy tych naszych bąbli. Mój mały jak się pierwszy raz do mnie świadomie uśmiechnął to aż się poryczałam z radości ☺
Mówią, że jak się zmarznie to się robi.

Do góry