reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jak się szczepi na nfz to ile jest wkłuć 3 czy 4 ? Bo w książeczce jest DTP, WZW B, i HIB. A dzisiaj pediatra mi powiedziała że robimy 2 wkłucia i za tydzień też 2, więc coś doszło prócz tego co jest w książeczce? Czy o co chodzi?

U nas były za jednym razem 4 wkłucia. Tez brałam tylko te na NFZ, nie będę wydziwiać i kombinować [emoji5][emoji16]

Wiecie my chyba tu zostaniemy do końca naszych dni :)
Za kilka lat będziemy zadawały sobie pytania na etapie bycia babcią dla naszych wnuków :D

Hah fajnie by było [emoji5] skoro to tez takie nasze „okno na świat” i od razu towarzystwo dobre, bo wiadomo jak to jest po urodzeniu maleństwa i życiu towarzyskim [emoji28]

Wlasnie wczoraj przyszla :)
No na moja w ogole jest za duża bo ona dopiero niedawno miesiac skonczyla, ale chrzciny mamy 10 listopada wiec mam nadzieje ze do tego czasu bedzie ok.
Malwinka ile ma tygodni?
Fajna ma dół, taki błyszczący :) ♥️
Jeszcze białe body musimy kupić pod spód pod sukienkę :)
To faktycznie za duża jeszcze ale do listopada spokojnie Jagódka podrośnie :) bardzo fajna za taką cenę :)
kupiłam Malwince plaszczyk ale jak będzie zimno to założę jej kombinezon taki blady pudrowy róż, zeby nie marzła jakby coś
Skończyła w czwartek 10 tygodni , a chrzest 28 października . Zaraz idziemy do księdza czy napewno bo ja tak planuje a moze teraz w inne niedzielę chrzty się odbywają .. :p

Jeszcze białe body musimy kupić pod spód pod sukienkę :)
To faktycznie za duża jeszcze ale do listopada spokojnie Jagódka podrośnie :) bardzo fajna za taką cenę :)
kupiłam Malwince plaszczyk ale jak będzie zimno to założę jej kombinezon taki blady pudrowy róż, zeby nie marzła jakby coś
Skończyła w czwartek 10 tygodni , a chrzest 28 października . Zaraz idziemy do księdza czy napewno bo ja tak planuje a moze teraz w inne niedzielę chrzty się odbywają .. :p

No moja bedzie miala 11 tygodni jak bedzie chrzest wiec oby byla dobra bo rzeczywiście fajna :) no ja tez mam bladorozowy kombinezon :)

No moja bedzie miala 11 tygodni jak bedzie chrzest wiec oby byla dobra bo rzeczywiście fajna :) no ja tez mam bladorozowy kombinezon :)
My chrzciny 14.10 Mati będzie miał 8 tygodni. U mnie ubranko na chrzest kupuje chrzestna. Zamówiłam fotografa do pamiątkowych zdjęć. Przyjęcie robimy w lokalu, choć będzie nie wielkie 40 osób około. Jeszcze nie mam koncepcji w co się ubiorę. Heh

reklama
Do góry