reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak się szczepi na nfz to ile jest wkłuć 3 czy 4 ? Bo w książeczce jest DTP, WZW B, i HIB. A dzisiaj pediatra mi powiedziała że robimy 2 wkłucia i za tydzień też 2, więc coś doszło prócz tego co jest w książeczce? Czy o co chodzi?

reklama
Śpimy dziś pierwszy raz w śpiworku :D

@klaudiaa975 powodzenia :) na swoim to na swoim :) Trochę większe koszty ale warto, święty spokój jest bezcenny :)
Przyszła wam już ta sukienka z Hm ? :)

Nam dzisiaj , wzięłam na 68 ale jeszcze rekawy przy długie. .. :)
DSC00068.JPG
DSC00084.JPG

Załączniki

• DSC00068.JPG
    DSC00068.JPG
    279 KB · Wyświetleń: 450
  • DSC00084.JPG
    DSC00084.JPG
    289 KB · Wyświetleń: 445
My dzisiaj byliśmy na USG bioderek , wszystko prawidłowo . Kupiłam sobie wkoncu ciuszki na chrzest spódnice i bluzkę koszulową . Później zajechaliśmy na maka... myślałam że się spale ze wstydu przez synka .. najpierw jadł cheeseburgera i upuścił na podłogę aż się rozchlapciało, potem chciał się napić soku wylał na stół i sobie na spodnie , a na koniec jak jadł to jeszcze frytki rozsypał.. no taka fujara .. po nas stolik chyba wyglądał jakby swinie jadly ..:D co mogłam to ogarnęłam ale i tak syf..
Dobrze że Malwinka byla grzeczna bo bym oszalała

Może ją nóżki bolą. Bo była kłuta po 2 razy w każdą tak? Mój był po razie bo szczepiłam skojarzoną a jak go po południu przewijałam i przez przypadek złapałam go za te udka to też tak strasznie plakal i nie mógł się długo uspokoić i potem był taki rozdrażniony a ja miałam straszne wyrzuty sumienia że się zapomniałam i go tak źle złapałam. Widać było że to płacz z bólu a nie taki jak zawsze.
Robisz małej okłady na miejsca ukłuć?
Nie robię. Z czego mogę ? Kupić altacet , czy gazik w wodzie z soda ?

reklama
U mnie po szczepieniu teraz mały też się darl takim płaczem krzykliwym jak podczas szczepienia. Obudził się i od razu zaczął się drze c. Niby ma twardy brzuszek i wzdecia ale nigdy orzy tym tak nie krzyczał.. teraz się uspokoił i poszedł spać. A ogólnie od szczepienia do teraz zjadł raptem 50 ml, coś nie ma apetytu ;(
Moja tylko raz tak płakała. Tak to je, przytula się i śpi. Dzisiaj pierwsza noc w nowym miejscu, zobaczymy jak minie do rana :)
Dawaj mu dużo wody jak nie chce jeść

Do góry