reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To bylo w pozytywnym sensie :D
Dlatego ładnie podziękowałam :)

Miałam wam pokazac moje dziewczyny jakie podobne były jak miały nieco ponad pół roku :) możecie rzucic okiem :) a charakterki mają jak ogień i woda :D

Załączniki

• DSC00075.jpg
    DSC00075.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 142
  • DSCF3795.JPG
    DSCF3795.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 146
reklama
Ponawiam pytania.. :(
Nie wiem jakie są ślady jak pchły pogryzą. Ale może po prostu jej się ta pupa odparzyła. Umyj jej wodą wysusz i posmaruj sudocremem. Ja małemu zawsze po nocy myję pupę ciepłą wodą i w dzień po każdej kupie. Najpierw chusteczką jedną nawilżoną ogarniam z grubsza a potem już płatkami dużymi zmoczonymi w wodzie.

Kurcze teraz Cię sutki bolą? Może ściągałaś ostatnio więcej? Albo mąż za bardzo się przykładał? ☺Bo mała to chyba zębów jeszcze nie ma? ☺:wink:

No powiem wam że tego się nie spodziewałam że będę być może łyżeczkowana. Mam jeść dużo ananasa ma pomóc w oczyszczeniu się.
Zastanawiam się czy mi zrobią zabieg i wypuszcza do domu czy będę musiała zostać w szpitalu jakby co bo ja przecież karmie to słabo trochę jakbym musiała zostać:(
Tak, jak pisały dziewczyny, wyjdziesz tego samego dnia[emoji4]
Dlatego ładnie podziękowałam :)

Miałam wam pokazac moje dziewczyny jakie podobne były jak miały nieco ponad pół roku :) możecie rzucic okiem :) a charakterki mają jak ogień i woda :D
Mega [emoji16] genów nie oszukasz[emoji16]

reklama
Moja maleńka dzisiaj cały dzień jak aniołek. Byliśmy w gościach i od 10 do 16 nie zapłakała ani raz !:) W dodatku pierwszy raz zaśmiała się w głos , od kilku tygodni jest bardzo komunikatywna. Uśmiecha się, zaczepia, gada sobie ale słówkami a od wczoraj ciągiem już gaworzy. Jest taka urocza ❤️
A z gorszych nowin .. jak wracaliśmy zaczęła boleć mnie głowa. Mama zajęła się z Kamilem mala a ja dwie godziny spałam , znowu pojawiły się te bóle głowy , zaburzenia widzenia itp. no strach zostać samej z dzieckiem w takim stanie :////

Do góry