Dlatego ładnie podziękowałamTo bylo w pozytywnym sensie
Miałam wam pokazac moje dziewczyny jakie podobne były jak miały nieco ponad pół roku możecie rzucic okiem a charakterki mają jak ogień i woda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego ładnie podziękowałamTo bylo w pozytywnym sensie
Bardzo podobne ❤Dlatego ładnie podziękowałam
Miałam wam pokazac moje dziewczyny jakie podobne były jak miały nieco ponad pół roku możecie rzucic okiem a charakterki mają jak ogień i woda
Szoook, siostry kseroDlatego ładnie podziękowałam
Michasia dostala na pupci krostki wyglada jakby ja pchla pogryzla ale u nas pchel nie ma bo nie mamy u gory futrzastych :/ i nie miala stycznosci z futrzastym zwierzakiem :/
Bola mnie sutki.. :/ najpierw byl prawy ,bolal trzy dni..po ssaniu najbardziej, teraz lewy boli od wczoraj :/ i to samo.. :/
Identyko [emoji16]Dlatego ładnie podziękowałam
Może próbuj smarować sutki maltanemPonawiam pytania..
Nie wiem jakie są ślady jak pchły pogryzą. Ale może po prostu jej się ta pupa odparzyła. Umyj jej wodą wysusz i posmaruj sudocremem. Ja małemu zawsze po nocy myję pupę ciepłą wodą i w dzień po każdej kupie. Najpierw chusteczką jedną nawilżoną ogarniam z grubsza a potem już płatkami dużymi zmoczonymi w wodzie.Ponawiam pytania..
Tak, jak pisały dziewczyny, wyjdziesz tego samego dnia[emoji4]No powiem wam że tego się nie spodziewałam że będę być może łyżeczkowana. Mam jeść dużo ananasa ma pomóc w oczyszczeniu się.
Zastanawiam się czy mi zrobią zabieg i wypuszcza do domu czy będę musiała zostać w szpitalu jakby co bo ja przecież karmie to słabo trochę jakbym musiała zostać
Mega [emoji16] genów nie oszukasz[emoji16]Dlatego ładnie podziękowałam
Bardzo podobne i śliczne !!Dlatego ładnie podziękowałam