reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To bylo w pozytywnym sensie :D
Dlatego ładnie podziękowałam :)

Miałam wam pokazac moje dziewczyny jakie podobne były jak miały nieco ponad pół roku :) możecie rzucic okiem :) a charakterki mają jak ogień i woda :D

Załączniki

• DSC00075.jpg
    DSC00075.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 146
  • DSCF3795.JPG
    DSCF3795.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 148
reklama
Ponawiam pytania.. :(
Nie wiem jakie są ślady jak pchły pogryzą. Ale może po prostu jej się ta pupa odparzyła. Umyj jej wodą wysusz i posmaruj sudocremem. Ja małemu zawsze po nocy myję pupę ciepłą wodą i w dzień po każdej kupie. Najpierw chusteczką jedną nawilżoną ogarniam z grubsza a potem już płatkami dużymi zmoczonymi w wodzie.

Kurcze teraz Cię sutki bolą? Może ściągałaś ostatnio więcej? Albo mąż za bardzo się przykładał? ☺Bo mała to chyba zębów jeszcze nie ma? ☺:wink:

No powiem wam że tego się nie spodziewałam że będę być może łyżeczkowana. Mam jeść dużo ananasa ma pomóc w oczyszczeniu się.
Zastanawiam się czy mi zrobią zabieg i wypuszcza do domu czy będę musiała zostać w szpitalu jakby co bo ja przecież karmie to słabo trochę jakbym musiała zostać:(
Tak, jak pisały dziewczyny, wyjdziesz tego samego dnia[emoji4]
Dlatego ładnie podziękowałam :)

Miałam wam pokazac moje dziewczyny jakie podobne były jak miały nieco ponad pół roku :) możecie rzucic okiem :) a charakterki mają jak ogień i woda :D
Mega [emoji16] genów nie oszukasz[emoji16]

reklama
Moja maleńka dzisiaj cały dzień jak aniołek. Byliśmy w gościach i od 10 do 16 nie zapłakała ani raz !:) W dodatku pierwszy raz zaśmiała się w głos , od kilku tygodni jest bardzo komunikatywna. Uśmiecha się, zaczepia, gada sobie ale słówkami a od wczoraj ciągiem już gaworzy. Jest taka urocza ❤️
A z gorszych nowin .. jak wracaliśmy zaczęła boleć mnie głowa. Mama zajęła się z Kamilem mala a ja dwie godziny spałam , znowu pojawiły się te bóle głowy , zaburzenia widzenia itp. no strach zostać samej z dzieckiem w takim stanie :////

Do góry