reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O kurczę...będzie dobrze, czasem oczyszczanie trwa dłużej. Ja byłam 5,5 tyg po porodzie i też mam napisane,że płyn w zatoce Douglasa i w macicy pasmo płynu... lekarz kazał przyjść do kontroli za 4 miesiące ..A tak sobie myślę że kurczę może u mnie jest potrzebą lyzeczkiwania...
Skoro lekarz mówi że masz przyjść za 4 miesiące to bym się nie martwiła. Ja mam widoczny śluz i skrzep także co innego. Rownie dobrze może mi się to wchłonąć ale umówiłam się już na 17 października na wizytę jakbym już nie krwawila do tej pory to pójdę skontrolować a jak jednak będę to pojadę do szpitala.

Zarezerwowałam dzisiaj szczepionkę w aptece przy przychodni także we wtorek zaraz przed szczepieniem odbiorę:)

reklama
@Biedroneczka10 sam zabieg jest chyba do zniesienia. Mi po każdym porodzie robili łyżeczkowanie. Teraz nawet w znieczuleniu jak do cc. Skoro dziewczyny piszą że w innych szpitalach puszczają do domu tego samego dnia to pewnie i u Ciebie tak będzie. W końcu im nie jest na rękę by trzymać pacjenta który tego nie wymaga. Bądź dobrej mysli. Teraz zalecane dla Ciebie wszystko to czego unikalas by nie przyspieszyć porodu :) Ananas, Pietrucha itd:)

Mózg mi dziś odjelo. Wyszłam z domu zostawiając pyrki na kuchence. Przypomniało mi się w porę na szczęście. Przyszłam i robię obiad od nowa :)
Zjaraly ci sie? :D

Zjaraly ci sie? :D
Noooo.... ale nie jest źle. Zaraz podaje do stołu :)
Miałam stracha bo musiałam iść po młodą A przypomniało mi się w drodze. Zawrócić źle bo bym jej nie odebrała, iść też zle bo co z domem... odebrałam ją. Powiedziałam że ma iść swoim tempem. Dałam parę groszy na słodycza A sama gnalam z wózkiem ile sił w nogach:D komedia:D

Noooo.... ale nie jest źle. Zaraz podaje do stołu :)
Miałam stracha bo musiałam iść po młodą A przypomniało mi się w drodze. Zawrócić źle bo bym jej nie odebrała, iść też zle bo co z domem... odebrałam ją. Powiedziałam że ma iść swoim tempem. Dałam parę groszy na słodycza A sama gnalam z wózkiem ile sił w nogach:D komedia:D
Wariatka :D

reklama
Do góry