reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny właśnie wyszłam z gabinetu usg prenatalne za nami i muszę się pochwalić będę mieć córeczkę:))Termin mi się nie zmienił mam na 3.08 dzidzia ładnie się rozwija.Pralinka i wiola współczuję żadne słowo nie jest w stanie wyrazić tego co czuję jak przeczytałam wieści od was:(

Cudownie! Kolejna ksiezniczka. Graty!!:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem "świeżo" po porodzie brzuch szybko mi się teraz zaokraglil mimo że na wadze -1.5 kg.. mięśnie brzucha miałam dość mocne, bo ćwiczyłam 6 tyg po porodzie dość ostro przez 2 miesiące.. 5xtyg od 40-60 min mieszalam różne filmiki z yt.

Gratuluję udanych wizyt

I współczuję kolejnej straty.. :( smutne ile osób nam się wykruszylo :( Mimo że żal jest teraz świeży, w końcu zelzeje.. Czas goi rany. I nie obwiniajcie się, bo to nie wasza wina musicie być silne mimo niepowodzenia, bo macie osoby dla których warto się trzymać i żyć :*
8p3oskjoiov8norc.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

Ostatnia edycja:
Ja jestem w 11 a jutro w 12 tygodniu i powiem wam ze brzuchol sie lekko zaokraglil juz ale to moja 3 ciaza takze chyba dlatego szybciej.

@cabanianka gratuluje dziewuszki !
Czyli nie sami chlopcy sa, powoli ukazuja sie dziewczynki.
Ja podejrzewam ze plci sie dowiem kolo 20 tygodnia dopiero.. a szkoda ;)

Ja dzis leze, dzien do doopy, samopoczucie do doopy, ciagle mi slabo...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jeste.m po wizycie wszystko dobrze i powoli zaczyna do mnie dochodzić ze może jeszcze wszystko zakończyć się dla nas szczęśliwie mimo ostatniej straty i roky starań. Jedyne co mnie martwi to rozbieżność w tygodniach z ost. Miesiączki 10.tyg 3 dni z usg 9 tyg 4 dni...niby czytam ze roznica do 2 tyg to przyjęta norma ale lekarz nic nie mówił...powiedział ze zobaczymy jak będzie. Ale póki co zaczynam sie cieszyć.

Współczuję dziewczyny strat...ale czas oswaja nas z bólem przyzwyczaja do niego i po jakimś czasie jest lepiej...

Dziewczyny jeste.m po wizycie wszystko dobrze i powoli zaczyna do mnie dochodzić ze może jeszcze wszystko zakończyć się dla nas szczęśliwie mimo ostatniej straty i roky starań. Jedyne co mnie martwi to rozbieżność w tygodniach z ost. Miesiączki 10.tyg 3 dni z usg 9 tyg 4 dni...niby czytam ze roznica do 2 tyg to przyjęta norma ale lekarz nic nie mówił...powiedział ze zobaczymy jak będzie. Ale póki co zaczynam sie cieszyć.

Ciesz się kochana, na pewno bedzie dobrze ;) gratuluje udanej wizyty :)

Hey Dziewczyny. I mnie dobre, a nawet bardzo dobre wieści po prenatalnych. Dzidzia zdrowa, idealnie ulożyła sie sie do badania spiac. Na chwilke sie obudziła by polozyc lewa nogę na prawej a prawa raczke pod głowę a lewa pod brodę. Wszystko było widoczne. Ma 7, 3 cm. Lekarz powiedział że na tym etapie dziewczyny mają dużą lechtaczke i może być pomylona z siurkiem, ale bardziej skłania się ku dziewuszce. Na sprecyzowane płci zaprasza za dwa tyg czyli 16 tydzien

reklama
Hey Dziewczyny. I mnie dobre, a nawet bardzo dobre wieści po prenatalnych. Dzidzia zdrowa, idealnie ulożyła sie sie do badania spiac. Na chwilke sie obudziła by polozyc lewa nogę na prawej a prawa raczke pod głowę a lewa pod brodę. Wszystko było widoczne. Ma 7, 3 cm. Lekarz powiedział że na tym etapie dziewczyny mają dużą lechtaczke i może być pomylona z siurkiem, ale bardziej skłania się ku dziewuszce. Na sprecyzowane płci zaprasza za dwa tyg czyli 16 tydzien

Superteraz worek z dziewczynkami się rozwiąże

Do góry