reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej kochane. Ja wlasnie dotarlam do domu ze szpitala. Przez weekend zostaje w domu, nie dano mi opcji tabletka, w poniedziałek mam zabieg pod narkozą. Chcę po prostu przespać najbliższe 2 dni i mieć to już za sobą. Boje sie okropnie. Obwiniam trochę sama siebie, nie wiem za co..ale że moze jednak cos zrobiłam nie tak. Czulam sie dobrze nic na to nie wskazywało jednak od początku ciaży miałam złe przeczucia.
Prymulka kochana trzymaj sie, jestem z Tobą.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiola samego zabiegu się nie bój... zabieg trwa 15minut... będziesz spała a jak się obudzisz brzuch będzie lekko bolał jak na koniec miesiączki. W dniu zabiegu będziesz w domu. Dziewczyny myślami jestem z Wami.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jestem w poczekalni. Czekam na wizyte. Jak zwykle jest obsuwa. A ja jestem sparalizowana strachem. Tak bardzo chcialabym uslyszec dobre informacje. A ppdswiadomie czuje, ze bedzie zle.

Hej Dziewczyny ! :) ja z lipcówek 2017 :) mam córcię Liwcię i postanowiłam napisać coś i u Was - to nie reklama a raczej chęć podzielenia się swoją zniżką na pobieranie krwi pępowinowej. Sama w ciąży się zastanawiałam, szukałam oferty, wiadomości o tym i potem zniżki dlatego jeśli któraś z Was jest zainteresowana bankowaniem krwi pępowinowej to możecie do mnie pisać prv. Ja bankuje krew w najwiekszym polskim banku - Polskim banku Krwi pępowinowej i za to mam zniżkę dla swoich przyjaciół- 200 zł mniej. Mysle ze to duża kwota przy wyprawce. Jeśli któraś chce to napiszcie do mnie podam Wam swoje dane jakie trzeba :) pozdrowionka i powodzenia !! Katja.
Widziałam ze chyba w każdych mamach o tym piszesz lipcowe, sietpniowe i te wcześniejsze :-D chyba spore prowizje masz z tego jak dużo osób naciąganiesz, i chce Ci się fatygowac o tym pisać na każdym wątku mam z każdego miesiąca :-D :-D

I właśnie dlatego dziewczyny potrzebujemy tego wątku zamkniętego.. a nie będę pisać do nas osoby z jakimiś propozycjami, reklamami.. Potem znów coś.. Normalnie jak telefoniczne naciąganie telemarketing

Margeritka8 cieszę się, że nie jestem sama bo by mi tu pewnie nikt nie uwierzył..
Nmz ja w poprzednich dwóch ciazach tylko podczutywalam
Margeritka8 cieszę się, że nie jestem sama bo by mi tu pewnie nikt nie uwierzył..
nmz ja np. boje sie jeszcze pisac o sobie bo boje sie , ze Ci mniej zyczliwi znajomi gapna się, że to ja. Jak będzie wątek zamknięty to dopiero;)

reklama
@Wiola1985 wybij sobie z głowy te głupoty z obwinianiem się albo ja przylecę Ci je wybić! :p A tak poważnie - to jest zupełnie niezależne od Ciebie, czasem po prostu tak się dzieje, nie mamy na to wpływu i nigdy nie znajdziemy odpowiedzi na pytanie 'dlaczego to mi się przydarzyło?". Teraz Twój organizm potrzebuje spokoju, daj sobie czas, nie zmuszaj się do zebrania 'do kupy' gdy nie jesteś na to gotowa ale nie szukaj proszę winy, nie znajdziesz jej w sobie. Dawaj znać jak się czujesz :*

Do góry