Paulana
Fanka BB :)
Zaraz przeczytam ten artykuł.
Jest dziewczyna w sali obok która mocno buja swoje dziecko wręcz nin potrząsa. No masakra jak ona nim trzęsie.
To jej to pokaż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz przeczytam ten artykuł.
Jest dziewczyna w sali obok która mocno buja swoje dziecko wręcz nin potrząsa. No masakra jak ona nim trzęsie.
Dziewczyny czy wasze pociechy tez maja moment podczas snu kiedy placza? Tak wyglada jakby cos jej sie snilo.. :/ i drugie pytanie czy wasze tez sie slinia? Bo moja strasznie i lapki wpycha do buzi..
Moje dziecko dziś przecina że spaniem. Wczoraj poszła spać o 22.00, obudziła się na karmienie o 3.00 potem o 7.00 i jeszcze zasnęła do 10.00. Jak wstała zjadła, przebrałam ją, pobawila się z godzinę i spala do 15.30, zjadła i teraz się bawimy a ona znów chce spać. Muszę ją jakoś przetrzymać chociaż do 19.00 wtedy karmienie i spanie na noc.
Apteka całodobowa. Może jakiś hipermarketGdzie o tej porze dostanę HiPP 1 HA ?????
Moja też tak ma. Wszystko co wymieniłasDziewczyny czy wasze pociechy tez maja moment podczas snu kiedy placza? Tak wyglada jakby cos jej sie snilo.. :/ i drugie pytanie czy wasze tez sie slinia? Bo moja strasznie i lapki wpycha do buzi..
U nas czasami jakby zaszlocha przez sen. Płakać nie płacze. Rączki idą coraz częściej do buzi, ale nie slini sięMoja też tak ma. Wszystko co wymieniłas
Moim zdaniem prawidlowo sie rozwija ,mimo ze wczesniakU nas czasami jakby zaszlocha przez sen. Płakać nie płacze. Rączki idą coraz częściej do buzi, ale nie slini się
Ale tak jak już kiedyś pisałam. Ona jest z 36 tyg to na tym etapie jeszcze z niektórymi rzeczami może być troszkę wstecz
Nie no jak najbardziej dogania rówieśników ale jednak widzę że niektóre rzeczy łapie tak z tydzień /dwa później. Ale wszystko nadgoni u takich maluchów bardziej widać te różnice a później się wszystko zacieraMoim zdaniem prawidlowo sie rozwija ,mimo ze wczesniak
Tak, płacze przez sen.. wydaje też dziwne dźwięki[emoji4]Dziewczyny czy wasze pociechy tez maja moment podczas snu kiedy placza? Tak wyglada jakby cos jej sie snilo.. :/ i drugie pytanie czy wasze tez sie slinia? Bo moja strasznie i lapki wpycha do buzi..