reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny czy wasze pociechy tez maja moment podczas snu kiedy placza? Tak wyglada jakby cos jej sie snilo.. :/ i drugie pytanie czy wasze tez sie slinia? Bo moja strasznie i lapki wpycha do buzi..

Tak nieraz ma minkę jakby już miała się rozpłakać a widocznie coś jej się śniło i śpi dalej. Ślinić tez się ślini jak jest głodna to wpycha piąstki do buzi i rękawki od ciuszków ślini. Tak to jej się nie zdarza tylko właśnie jak jest głodna to tak pokazuje

Moje dziecko dziś przecina że spaniem. Wczoraj poszła spać o 22.00, obudziła się na karmienie o 3.00 potem o 7.00 i jeszcze zasnęła do 10.00. Jak wstała zjadła, przebrałam ją, pobawila się z godzinę i spala do 15.30, zjadła i teraz się bawimy a ona znów chce spać. Muszę ją jakoś przetrzymać chociaż do 19.00 wtedy karmienie i spanie na noc.

To nie narzekaj kochana [emoji5][emoji16] tylko się cieszyc. Sen to zdrowie i maleństwa wtedy rosną także niech śpią jak najdłużej się da póki mogą :)

reklama
Dziewczyny czy wasze pociechy tez maja moment podczas snu kiedy placza? Tak wyglada jakby cos jej sie snilo.. :/ i drugie pytanie czy wasze tez sie slinia? Bo moja strasznie i lapki wpycha do buzi..
Tak, płacze przez sen.. wydaje też dziwne dźwięki[emoji4]
Michał też się ślini i wpycha rączki do buzi[emoji4]

Do góry