reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wytrzymaj jeszcze chwila i będziecie na swoim. Odpoczniesz psychicznie.
Powiem Ci, że u nas w związku też jakoś tak dziwnie. Ja mam libido równe 0 od początku ciąży. Teraz z racji tego, że mam absolutny zakaz na kolejną ciążę to obawiam się jak nie wiem co sexu. My jeszcze nie ten bo jeszcze krwawię A poza tym jestem w szpitalu od 16dni. Żeby mnie mąż dotykal, przytulal nie mam ochoty. Ja mu też jakoś czułości nie okazuję. Jak z nim dłużej przebywam to drazni mnie jego zachowanie. Nie wiem dlaczego. Nawet go wczoraj nie pochwalilam, ze dzieci dopilnowane , mieszkanie ogarniete i ze super sobie radzi sam z dziecmi. Może to stres związany z martwieniem się co że zdrowiem Izy? Nie wiem. Dziś przyjdzie do nas na dłużej bo moja mama przyjechała do dzieci. Musimy szczerze pogadać i wyjaśnić sobie parę kwestii bo widzę, że oddalamy się od siebie.

U Was na pewno stres i nowe obowiązki a u nas nie wiem. Nieraz tak miałam przed ciążą , w ciąży rzadziej i znowu wróciło. Potrzebuje żeby był a nie koniecznie co chwilę pocałunków i innych czułości , chyba, że mnie coś ruszy to się przytulę .A on by tego chciał na każdym kroku co mnie wnerwia i chyba wolę być na dystans. Nie wiem co jest przyczyną ..
Porozmawiajcie :* mam nadzieję , że będzie dużo lepiej. My dzisiaj mamy wykąpać Alicję i spędzić miło wieczór. Ale co z tego będzie to nie mam pojęcia. Muszę się pozytywnie nastawić żeby tego nie zepsuć..

reklama
I mamy pogodę jesienną, możemy się stroić w misie ❤️
2018-09-22-15-31-55.jpg

Załączniki

• 2018-09-22-15-31-55.jpg
    2018-09-22-15-31-55.jpg
    170,5 KB · Wyświetleń: 369
Wodę daję a koperkową przestałam od kiedy dostała wodnej kupy. Espumisan dawałam ale mieliśmy wrażenie że pogarszał stan rzeczy. Chyba że za często dostawała. Chcę zobaczyć czy sytuacja takiej dwójki się powtórzy bo nie wiem co jest powodem czy zmiana pokarmu czy właśnie ta koperkowa która poprzednio wypiła dość sporo choć bardzo mocno rozrzedzona.

To ja znowu daje często bo się robi czerwona z wysiłku przy kupię a czasem jest w połowie twarda. Ja daję Espumisan 3x15 a ty ?

Dziewczyny czy wasze pociechy tez maja moment podczas snu kiedy placza? Tak wyglada jakby cos jej sie snilo.. :/ i drugie pytanie czy wasze tez sie slinia? Bo moja strasznie i lapki wpycha do buzi..

Dziewczyny czy wasze pociechy tez maja moment podczas snu kiedy placza? Tak wyglada jakby cos jej sie snilo.. :/ i drugie pytanie czy wasze tez sie slinia? Bo moja strasznie i lapki wpycha do buzi..

Kacper potrafi zapiszczeć podczas snu...on ma taki płacz jakby piszczał :)
Ślinić to nie ale łapki też wpycha do buzi i to często po jedzeniu gdzie dostaje wystarczającą ilość :)

Nie, płakać nie, ale wydaje dziwne dźwięki podczas snu. I tak, ślini się :)

Moja nie płacze w głos ale robi usta w podkowę jakby chciała płakać jakby śniło jej się coś złego.
Nie ślini się.

reklama
Moje dziecko dziś przecina że spaniem. Wczoraj poszła spać o 22.00, obudziła się na karmienie o 3.00 potem o 7.00 i jeszcze zasnęła do 10.00. Jak wstała zjadła, przebrałam ją, pobawila się z godzinę i spala do 15.30, zjadła i teraz się bawimy a ona znów chce spać. Muszę ją jakoś przetrzymać chociaż do 19.00 wtedy karmienie i spanie na noc.

Do góry