reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Wodę daję a koperkową przestałam od kiedy dostała wodnej kupy. Espumisan dawałam ale mieliśmy wrażenie że pogarszał stan rzeczy. Chyba że za często dostawała. Chcę zobaczyć czy sytuacja takiej dwójki się powtórzy bo nie wiem co jest powodem czy zmiana pokarmu czy właśnie ta koperkowa która poprzednio wypiła dość sporo choć bardzo mocno rozrzedzona.
Szczerze to niemożliwe, żeby espumisan pogarszał stan rzeczy. Ja daje już długo jej i to codziennie x 3 po 15 kropelek doustnie i mała jest karmiona na kp i max 2 razy dziennie mm i robi już normalnie codziennie kupke pare razy także polecam espumisan żeby wrócił do łask i herbatki tez można spokojnie podać, bo dziecko i tak trochę pociumka wypije i się później krzywi, bo załapuje, ze to nie mleko hah cwaniaki, przynajmniej moja ta zrobiła raz.
E
Ewka34
Gość
Moja tez zalapuje po chwili ze to nie mlekoSzczerze to niemożliwe, żeby espumisan pogarszał stan rzeczy. Ja daje już długo jej i to codziennie x 3 po 15 kropelek doustnie i mała jest karmiona na kp i max 2 razy dziennie mm i robi już normalnie codziennie kupke pare razy także polecam espumisan żeby wrócił do łask i herbatki tez można spokojnie podać, bo dziecko i tak trochę pociumka wypije i się później krzywi, bo załapuje, ze to nie mleko hah cwaniaki, przynajmniej moja ta zrobiła raz.
E
Ewka34
Gość
Hyhyhyhy tez jestem przewrazliwiona gdy mala spi, a ja siedze np w kuchni.. co chwile cos slysze i leceChyba zaczynam świrować... Kacper śpi a ja słyszę histeryczny płacz dziecka!
E
Ewka34
Gość
Super wiesci :*Dzień dobry
Leonardo dzisiaj w nocy cały czas spadała temperatura. Ostatni paracetamol miał wczoraj o 14 i aktualnie temp. 36.8. Jeżeli dzisiaj będzie bez gorączki to jutro wychodzimy do domu .
E
Ewka34
Gość
Karolina ,z calym szacunkiem ,ale espumisan to lek i na kazdego leki dzialaja roznie jednemu pomagaja innemu nieSzczerze to niemożliwe, żeby espumisan pogarszał stan rzeczy. Ja daje już długo jej i to codziennie x 3 po 15 kropelek doustnie i mała jest karmiona na kp i max 2 razy dziennie mm i robi już normalnie codziennie kupke pare razy także polecam espumisan żeby wrócił do łask i herbatki tez można spokojnie podać, bo dziecko i tak trochę pociumka wypije i się później krzywi, bo załapuje, ze to nie mleko hah cwaniaki, przynajmniej moja ta zrobiła raz.
Maljan
To superDzień dobry
Leonardo dzisiaj w nocy cały czas spadała temperatura. Ostatni paracetamol miał wczoraj o 14 i aktualnie temp. 36.8. Jeżeli dzisiaj będzie bez gorączki to jutro wychodzimy do domu .
E
Ewka34
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Maljan
Wczoraj byłam u gina, też dostałam tabletki anty i właśnie lekarka mówiła, że przy tych tabletkach mogą występować plamienia nieregularneA ja dostałam krwawienia... 8tyg po porodzie. Gdzie karmie wyłącznie piersią. Tylko u mnie się to nie zalicza jako okres bo jestem na antykoncepcji