reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wodę daję a koperkową przestałam od kiedy dostała wodnej kupy. Espumisan dawałam ale mieliśmy wrażenie że pogarszał stan rzeczy. Chyba że za często dostawała. Chcę zobaczyć czy sytuacja takiej dwójki się powtórzy bo nie wiem co jest powodem czy zmiana pokarmu czy właśnie ta koperkowa która poprzednio wypiła dość sporo choć bardzo mocno rozrzedzona.

Szczerze to niemożliwe, żeby espumisan pogarszał stan rzeczy. Ja daje już długo jej i to codziennie x 3 po 15 kropelek doustnie i mała jest karmiona na kp i max 2 razy dziennie mm i robi już normalnie codziennie kupke pare razy :) także polecam espumisan żeby wrócił do łask i herbatki tez można spokojnie podać, bo dziecko i tak trochę pociumka wypije i się później krzywi, bo załapuje, ze to nie mleko hah cwaniaki, przynajmniej moja ta zrobiła raz.

Szczerze to niemożliwe, żeby espumisan pogarszał stan rzeczy. Ja daje już długo jej i to codziennie x 3 po 15 kropelek doustnie i mała jest karmiona na kp i max 2 razy dziennie mm i robi już normalnie codziennie kupke pare razy :) także polecam espumisan żeby wrócił do łask i herbatki tez można spokojnie podać, bo dziecko i tak trochę pociumka wypije i się później krzywi, bo załapuje, ze to nie mleko hah cwaniaki, przynajmniej moja ta zrobiła raz.
Moja tez zalapuje po chwili ze to nie mleko :D

A ja dostałam krwawienia... 8tyg po porodzie. Gdzie karmie wyłącznie piersią. Tylko u mnie się to nie zalicza jako okres bo jestem na antykoncepcji

Karolina ,z calym szacunkiem ,ale espumisan to lek i na kazdego leki dzialaja roznie ;) jednemu pomagaja innemu nie ;)

reklama
Do góry