Maljan
Fanka BB :)
Mój też nie ulewaMoja nie ulewa. Żadne z moich dzieci nie urwało. Nie wiem od czego to zależy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też nie ulewaMoja nie ulewa. Żadne z moich dzieci nie urwało. Nie wiem od czego to zależy.
Dzieki to mnie trochę uspokoilas, bo wiem,że posiadasz duża wiedzę na temat tych wszystkich nietolerancji i alergii, wiec mogę się nie martwić Pani doktor?Jak nie ma innych objawów to się niepotrzebnie stresujesz.
Moja ulewa po każdym jedzeniu ale ona zarlokDzieki to mnie trochę uspokoilas, bo wiem,że posiadasz duża wiedzę na temat tych wszystkich nietolerancji i alergii, wiec mogę się nie martwić Pani doktor?
No jeszcze to ulewanie czasem...Ale widzę zależność pomiędzy tym ile zje i jak często... chociaż zdarza się cofnąć w innych przypadkach tez
Na pewno będzie lepiej to jest dopiero 6tyg porodzie. Kulki kręgle dużo dają. Moja przyjaciółka uchwaliła, że jej pomogły.Wiem właśnie. Rozmawiałam o tym z położna. I ona tak to tłumaczyła,że u jednego dziecka bardzo dużo tego śluzu w kupię jest normalna...A u innych już śladowe ilości będą patologiczne... Ja się kurczę martwię bo w zasadzie w każdej kupię jest śluz,raz znikomo raz sporo... syn nie miał śluzu w kupię,albo nie zwracalam na to uwagi. Syn od razu miał skórne problemy. Ech ech... pocieszam się,że nie ma dolegliwości brzuszkowych i skornych,wiec może to nic takiego..
Powiem Wam,że przeplakslam wczoraj pół wieczoru aplikowalam pierwszy raz globulek która Pan dr przepisał...I....dramat... strasznie luźną mam pochwe;(;( do tego stopnia,że globulek wypadła.........;( studnia.... pocieszam się tylko,że 6 tyg po porodzie będzie w sobotę...I to drugie dziecko... więc na pewno wymaga więcej czasu żeby doszła do siebie.
Ło. To jak sobie wsadzić Mikasa kule od kręgli to dopiero będzie miała luźna pochwę [emoji23]Na pewno będzie lepiej to jest dopiero 6tyg porodzie. Kulki kręgle dużo dają. Moja przyjaciółka uchwaliła, że jej pomogły.
Klaudia, z drugim i kolejnym dzieckiem jest już jakoś łatwiej. Oczywiście jest więcej pracy przy 2 dzieci ale człowiek jakiś taki spokojniejszy, nie przeżywa każdej kupy, płaczu dziecka, KP itp.Ja podziwiam z dwójką również !
Ja się cieszę z macierzynstwa. Ale ostatnio chyba jakieś załamanie mnie dopadło. Jestem tak wymeczona , że mam dość. Usypiam pół godziny po to , żeby spała 5. I znowu marudzi, ziewa, oczami kręci no to znowu usypiam. I tak w koło Macieju aż się porzygam.Klaudia, z drugim i kolejnym dzieckiem jest już jakoś łatwiej. Oczywiście jest więcej pracy przy 2 dzieci ale człowiek jakiś taki spokojniejszy, nie przeżywa każdej kupy, płaczu dziecka, KP itp.
Ja z pierwszym synem to byłem klebkiem nerwów przez pierwsze 2miesiace. On ciągle wisiał na tych, dużo płakał i w ogóle był absorbujacy. Po 2mies mu się odmieniło i dopiero wtedy zaczęłam się cieszyć z macierzyństwa
Wiem właśnie. Rozmawiałam o tym z położna. I ona tak to tłumaczyła,że u jednego dziecka bardzo dużo tego śluzu w kupię jest normalna...A u innych już śladowe ilości będą patologiczne... Ja się kurczę martwię bo w zasadzie w każdej kupię jest śluz,raz znikomo raz sporo... syn nie miał śluzu w kupię,albo nie zwracalam na to uwagi. Syn od razu miał skórne problemy. Ech ech... pocieszam się,że nie ma dolegliwości brzuszkowych i skornych,wiec może to nic takiego..
Powiem Wam,że przeplakslam wczoraj pół wieczoru aplikowalam pierwszy raz globulek która Pan dr przepisał...I....dramat... strasznie luźną mam pochwe;(;( do tego stopnia,że globulek wypadła.........;( studnia.... pocieszam się tylko,że 6 tyg po porodzie będzie w sobotę...I to drugie dziecko... więc na pewno wymaga więcej czasu żeby doszła do siebie.
A z tego babydream jest też HA ? Bo mojej pół kilo mleka starcza na ok 5dni a kupuję HiPP za 50Zl. Jak tak dalej będzie to zbankrutuje [emoji16]
Poczytaj pediatrę może o coś na receptę na brzuszek. Iza tu w szpitalu dostaję od 3dni debridat tj na receptę. Po takiej ilości antybiotyków co ona dostaje ma kołki. Nic innego na nią nie działa jak debridat właśnie
My już 16sty dzień w szpitalu. Zeświruję tu chyba...