reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Izunia też dawali ibum bo paracetamol działał tylko 2godziny.
Bo może w szpitalu inaczej. Tym bardziej jak paracetamol nie działa, a dziecku temperaturę zbić trzeba. No ale w szpitalu też nie ląduje się z byle czym. A w domu przy temp można powiedzieć niegroźnej po szczepieniu jeśli paracetamol jest wystarczający to nie ma sensu dziecko ibuprofenem faszerowac

reklama
Mam to samo. Poza tym tam na dole nie wyglada tak jak przed tem..orzed wejściem do pochwy wystaje mi jakąś tkanka. Ciekawe czy to się jeszcze schowa do środka czy tak zostanie.

Podobno nie zawsze łatwo jest zszyć wszystko po takim rozciągnięciu się skóry. Ja za to ciągle mam pękająca rankę. Walka z tym bez końca a blizna po rozejściu twarda :/ będzie dluuugo przeszkadzała coś czuję.

Do góry