miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dziś przed szczepieniem była jeszcze wazona. W czwartek ważyła 3840 g, a dziś 4 dni później 3950 [emoji7]
Mówię do naszej pediatry że znów mamy od wczorsj kryzys laktacyjny. Ze co chwilę wisi na cycku. Przed wyjściem jadła. Siedziały@my w poczekalni znów. To się zaczęła się ze no no widsc po jej wadze że ci chwilę je [emoji23]
No to pięknie przybiera dziewuszka [emoji4]
Ja tez jestem ciekawa jak w czwartek będzie z wagą naszej i wzrostem.
6 sierpnia ze szpitala to miała 2860 g, teraz ostatni raz gdy była położna u nas 1 września to było 3750 g, a 20 września idziemy na szczepienie i ciekawe ile po tych niecałych 3 tyg przybrała. Mam nadzieje, ze te 0,5 kg więcej będzie od poprzedniej wagi. A wzrost to przy urodzeniu 54 cm, przy 1 wizycie położnej jakoś tydzień po szpitalu było 56 cm, także może już z 58 cm jest
Już zrobiłam sortowanie jej garderoby żeby robić miejsce na jesienne ciuszki i większe niż 62 cm to te 56 cm spodenki zakryte to już odłożyłam na następne dziecko za pare lat albo posprzedaje. Sama nie wiem, ale no w każdym razie już z paru sztuk powyrastala i nawet niektóre czapeczki za małe [emoji16]