E
Ewka34
Gość
Chyba ta zmiana mleczka jej przypasowala bo wczoraj to w ogole nie kimala.. tzn kimala na 10-15 min.Jak słodko śpi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba ta zmiana mleczka jej przypasowala bo wczoraj to w ogole nie kimala.. tzn kimala na 10-15 min.Jak słodko śpi
To nie wiem ale chyba dobrze. Ważne, że schodzi.Tzn ja jej psikam dentoseptem mini dla maluszkow na plesniawki i ząbkowanie,ale zauwazylam ze jej to odpada, a nie np wchlania sie
To może będzie w końcu kupka po zmianie mleka.Chyba ta zmiana mleczka jej przypasowala bo wczoraj to w ogole nie kimala.. tzn kimala na 10-15 min.
Chcialabym.. jesli nic nie bedzie chce jej podac czopek glicerynowy na noc..To może będzie w końcu kupka po zmianie mleka.
Tez nie wiem ,bo nie pamietam juz, jak to bylo z mloda mam nadzieje ze schodzi, bo z takich malutkich bialych kropek, sa wieksze ,jakby napeczniale od wody i to wlasnie nie raz znajduje na jej ustach, takie kawaleczki.. tyle ze dzis ciagnela ladnie cyca wiec ją juz to nie boli ale mleka mialam za malo to mm poszlo w ruchTo nie wiem ale chyba dobrze. Ważne, że schodzi.
Ważne, że dziecko najedzone, słodko sobie śpi. Nie zamawiaj się, że dałaś mmTez nie wiem ,bo nie pamietam juz, jak to bylo z mloda mam nadzieje ze schodzi, bo z takich malutkich bialych kropek, sa wieksze ,jakby napeczniale od wody i to wlasnie nie raz znajduje na jej ustach, takie kawaleczki.. tyle ze dzis ciagnela ladnie cyca wiec ją juz to nie boli ale mleka mialam za malo to mm poszlo w ruch
Koło 10 min gdzieś. Ale to wszystko zależy od osoby i od laktatora, nie ma co się porównywaćZdradzie mi dziewczyny jak ściągacie mleko około 60ml to ile wam to zajmuje czasowo?
Nie wiem czy dwójki nie są tylko fioletowe. Więc my mieliśmy fioletowe. Trójki mam już kupione zielone to będziemy próbować
Tzn nie zamartwiam,ciesze sie ze nie budza ją gazy czy dyskomfort brzuszka ale martwie sie tym ze mam mala produkcje tego mleka :/ a mm 60 ml raz czy dwa razy dziennie , to nie duzoWażne, że dziecko najedzone, słodko sobie śpi. Nie zamawiaj się, że dałaś mm