reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzisiaj moja mała przespała od 21-7 z jedna przerwa na jedzenie o 2, zjadła i od razu w sen. Odespala szpital ale za to od 7 rano nie spała do 13[emoji33] przysypiała i sie wybudzala, marudziła, płakała, dojadała chyba z 10 razy, No masakra. Kupiłam ten zioła o których tutaj pisalyscie.
@Ewka34 mam to zaparzyć, wystudzić, wlać do wody do wanienki i tyle?[emoji3]
Moj tez od 7 nie spal, tzn przespal moze z 20min i teraz zasypia :D ale w nocy normalnie pobudki byly wiec nie wiem co z nim sie dzieje. Wczoraj bylo podobnie

reklama
My mieliśmy robić chrzciny robić w lokaku, ale teściowa z moją mamą stwierdziły, że to za dużo pieniędzy Nam pójdzie. I one popieką, pogotują, porobią sałatki. Ja się mam niczym nie przejmować. Damian busem przywiezie od nich stoły i krzesła i u nas zrobimy przyjęcie. Tylko zastanawiam się jak pomieści się 16 osób dorosłych i 4 dzieci (Mai nie liczę) [emoji23]
Jeszcze od męża z magazynu przywlekłam dziś ramki na zdjęcia (kupujemy od szefa po cenie hurtowej a nie detalicznej i jeszcze do tego - 10%). Myślę czy by nie kupować więcej i nie handlować. Mogłabym w ciągu dnia przy Mai pracować. A mąż by mi towar przywozil do domu i paczki zawoził na pocztę do wysyłki. Bo ja nie potrafię bezczynnie w domu siedzieć, a pazurów w ciągu dnia przy niej nie jestem w stanie robić :( dopiero wieczorem jsk Damian wróci z pracy)
IMG_20180915_143552.jpg

Załączniki

• IMG_20180915_143552.jpg
    IMG_20180915_143552.jpg
    61,7 KB · Wyświetleń: 334
Pytanko mam.. czy jak plesniawki sie leczą ,to odchodza od blony sluzowej w calosci i mala moze je wypluc? Czy wchlaniaja sie jak pryszcze np.
Mój młody jak miał pleśniawki smarowałam aphtinem. Kilka kropelek na gazik i palcem ścieralam po języku, policzkach, dziąsełkach. Już po 1 razie widziałam poprawę.

reklama
Mój młody jak miał pleśniawki smarowałam aphtinem. Kilka kropelek na gazik i palcem ścieralam po języku, policzkach, dziąsełkach. Już po 1 razie widziałam poprawę.
Tzn ja jej psikam dentoseptem mini dla maluszkow na plesniawki i ząbkowanie,ale zauwazylam ze jej to odpada, a nie np wchlania sie

Do góry