reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzisiaj moja mała przespała od 21-7 z jedna przerwa na jedzenie o 2, zjadła i od razu w sen. Odespala szpital ale za to od 7 rano nie spała do 13[emoji33] przysypiała i sie wybudzala, marudziła, płakała, dojadała chyba z 10 razy, No masakra. Kupiłam ten zioła o których tutaj pisalyscie.
@Ewka34 mam to zaparzyć, wystudzić, wlać do wody do wanienki i tyle?[emoji3]
Moj tez od 7 nie spal, tzn przespal moze z 20min i teraz zasypia :D ale w nocy normalnie pobudki byly wiec nie wiem co z nim sie dzieje. Wczoraj bylo podobnie

reklama
My mieliśmy robić chrzciny robić w lokaku, ale teściowa z moją mamą stwierdziły, że to za dużo pieniędzy Nam pójdzie. I one popieką, pogotują, porobią sałatki. Ja się mam niczym nie przejmować. Damian busem przywiezie od nich stoły i krzesła i u nas zrobimy przyjęcie. Tylko zastanawiam się jak pomieści się 16 osób dorosłych i 4 dzieci (Mai nie liczę) [emoji23]
Jeszcze od męża z magazynu przywlekłam dziś ramki na zdjęcia (kupujemy od szefa po cenie hurtowej a nie detalicznej i jeszcze do tego - 10%). Myślę czy by nie kupować więcej i nie handlować. Mogłabym w ciągu dnia przy Mai pracować. A mąż by mi towar przywozil do domu i paczki zawoził na pocztę do wysyłki. Bo ja nie potrafię bezczynnie w domu siedzieć, a pazurów w ciągu dnia przy niej nie jestem w stanie robić :( dopiero wieczorem jsk Damian wróci z pracy)
IMG_20180915_143552.jpg

Załączniki

• IMG_20180915_143552.jpg
    IMG_20180915_143552.jpg
    61,7 KB · Wyświetleń: 338
Pytanko mam.. czy jak plesniawki sie leczą ,to odchodza od blony sluzowej w calosci i mala moze je wypluc? Czy wchlaniaja sie jak pryszcze np.
Mój młody jak miał pleśniawki smarowałam aphtinem. Kilka kropelek na gazik i palcem ścieralam po języku, policzkach, dziąsełkach. Już po 1 razie widziałam poprawę.

reklama
Mój młody jak miał pleśniawki smarowałam aphtinem. Kilka kropelek na gazik i palcem ścieralam po języku, policzkach, dziąsełkach. Już po 1 razie widziałam poprawę.
Tzn ja jej psikam dentoseptem mini dla maluszkow na plesniawki i ząbkowanie,ale zauwazylam ze jej to odpada, a nie np wchlania sie

Do góry