Fiorna
Fanka BB :)
Zdradzie mi dziewczyny jak ściągacie mleko około 60ml to ile wam to zajmuje czasowo?
Zazwyczaj 20 minut
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdradzie mi dziewczyny jak ściągacie mleko około 60ml to ile wam to zajmuje czasowo?
Dziś ściągnęłam prawie 90ml w max 10min. Było to godzinę po karmieniu. We wtorek jak ściągałam to było 40ml też w ok 10 min. Jak widzę, że już nie kapie mleko do laktatora to dłużej nie ściągam żeby nie pobudzać niepotrzebnie laktacji.Zdradzie mi dziewczyny jak ściągacie mleko około 60ml to ile wam to zajmuje czasowo?
Jak uważasz. ja robiłam jak producent zaleca, ale nasza pediatra też tsk każe robićCzyli jak mam robić w końcu .. ?
Ja mam fioletowe [emoji16]
Ja właśnie też mam te fioletowe. Przy kasie w biedrze pracownica mi powiedziała że zielone są bardziej chłonne..Ale w sumie wzięłam te fioletowe bo zielonych akurat nie było w małym rozmiarze a Kacper dość szybko się upomina jak pampers pełnyJa mam fioletowe [emoji16]
Wczoraj 70ml sciagnelam w pol h tak mi sie laktacja rozkrecilaZdradzie mi dziewczyny jak ściągacie mleko około 60ml to ile wam to zajmuje czasowo?
To muszę spróbować tych zielonych, chociaż te fioletowe są też dla mnie spoko[emoji16]Ja właśnie też mam te fioletowe. Przy kasie w biedrze pracownica mi powiedziała że zielone są bardziej chłonne..Ale w sumie wzięłam te fioletowe bo zielonych akurat nie było w małym rozmiarze a Kacper dość szybko się upomina jak pampers pełny