reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zdradzie mi dziewczyny jak ściągacie mleko około 60ml to ile wam to zajmuje czasowo?
Dziś ściągnęłam prawie 90ml w max 10min. Było to godzinę po karmieniu. We wtorek jak ściągałam to było 40ml też w ok 10 min. Jak widzę, że już nie kapie mleko do laktatora to dłużej nie ściągam żeby nie pobudzać niepotrzebnie laktacji.

Jak któraś jeszcze używa pampers premium care 1, 88szt. to w Bi1 są za 43.99 zł (do tej pory najtaniej dorwalam w Rossmann za 49.99 a z kartą 47.99 zł :))

Zdradzie mi dziewczyny jak ściągacie mleko około 60ml to ile wam to zajmuje czasowo?

Mi dziś udało się o 6 rano ściągnąć jakoś w 7-10 min elektrycznym te 60 ml a później od 9 znowu ściągnęłam tez 60 ml żeby mieć tak 120 ml mojego na wycieczkę i wzięłam i tak 180 ml tak żeby więcej było tez sztucznego tzn wodę przegotowana i ciepła w termoopakowaniu mam i jak mi się moje skończy, a zostało już 40 ml od momentu wyjechania od 11 z domu to wtedy wsypie łyżki z proszkiem do wody i załatwione :) bo tak pewnei o 19-20 będziemy z powrotem w domku.

Ja właśnie też mam te fioletowe. Przy kasie w biedrze pracownica mi powiedziała że zielone są bardziej chłonne..Ale w sumie wzięłam te fioletowe bo zielonych akurat nie było w małym rozmiarze a Kacper dość szybko się upomina jak pampers pełny :D
To muszę spróbować tych zielonych, chociaż te fioletowe są też dla mnie spoko[emoji16]

reklama
Do góry