reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kupilam wczoraj w tesco pampersy 2, 100szt za 44,99. Chyba spoko cena nie? :) probowalam Dady ostatnio ale tragedia wiec tez żeruje na pampki w promocji [emoji48][emoji5]
Nie ma u mnie w mieście Tesco. Mój mały zaraz po porodzie miał uczulenie na pampersy ale już mu przeszło i też wolę pampersy od wszystkich innych. Chociaż dady jeszcze nie są takie złe. Dla mnie gorsze są te z Lidla i z rossmana najgorsze. Jeśli mowa o rozm 2. Bo jedynki były inne. Bardziej miękkie.

Też się ostatnio skusiłam na pampersy
Dada i również tragedia.. Są jakieś takie za sztywne
A ja najbardziej lubie dady :) ale mam jeszcze koło 200 pampersów i muszę je zużyć. Próbowaliśmy pampers, dady i happy. I wg mnie dady najlepsze. Nie lubię tych siateczek w pampersach bo przyklejają się do pupki [emoji14]

reklama
Do góry