E
Ewka34
Gość
Ale to mleko jednego producenta :*A mi znowu lekarka mówiła , że nie wolno mieszać dwóch mlek w jednej butelce. Tylko np. 5 butelek starego , dwie nowego w ciągu dnia.zeby się brzuch przyzwyczaił.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to mleko jednego producenta :*A mi znowu lekarka mówiła , że nie wolno mieszać dwóch mlek w jednej butelce. Tylko np. 5 butelek starego , dwie nowego w ciągu dnia.zeby się brzuch przyzwyczaił.
Kupilam wczoraj w tesco pampersy 2, 100szt za 44,99. Chyba spoko cena nie? probowalam Dady ostatnio ale tragedia wiec tez żeruje na pampki w promocji [emoji48][emoji5]Dziewczyny jakbyście widziały gdzieś pampersy 2 oryginalne w promocji to dajcie tu znać[emoji5]
Dużo zdrowka dla Córeczki [emoji8][emoji8] a dla mamy zdrowia psychicznego bo patrzac na to cierpienie i stres można zwariować, trzymaj sie kochana [emoji8]Kawałek, druga strona Gdańska jakieś 25km.
Nie ma u mnie w mieście Tesco. Mój mały zaraz po porodzie miał uczulenie na pampersy ale już mu przeszło i też wolę pampersy od wszystkich innych. Chociaż dady jeszcze nie są takie złe. Dla mnie gorsze są te z Lidla i z rossmana najgorsze. Jeśli mowa o rozm 2. Bo jedynki były inne. Bardziej miękkie.Kupilam wczoraj w tesco pampersy 2, 100szt za 44,99. Chyba spoko cena nie? probowalam Dady ostatnio ale tragedia wiec tez żeruje na pampki w promocji [emoji48][emoji5]
Przeczytaj etykiety jak producent zaleca :*
Kupilam wczoraj w tesco pampersy 2, 100szt za 44,99. Chyba spoko cena nie? probowalam Dady ostatnio ale tragedia wiec tez żeruje na pampki w promocji [emoji48][emoji5]
A ja najbardziej lubie dady ale mam jeszcze koło 200 pampersów i muszę je zużyć. Próbowaliśmy pampers, dady i happy. I wg mnie dady najlepsze. Nie lubię tych siateczek w pampersach bo przyklejają się do pupki [emoji14]Też się ostatnio skusiłam na pampersy
Dada i również tragedia.. Są jakieś takie za sztywne
Ja też preferuję dady[emoji4]mam pampersy, ale jakoś niespecjalnie mi spasowałyA ja najbardziej lubie dady ale mam jeszcze koło 200 pampersów i muszę je zużyć. Próbowaliśmy pampers, dady i happy. I wg mnie dady najlepsze. Nie lubię tych siateczek w pampersach bo przyklejają się do pupki [emoji14]
U mnie w biedrze non stop sa my mamy jeszcze 3paczki i myślimy czy teraz trójek nie kupicDziewczyny jakbyście widziały gdzieś pampersy 2 oryginalne w promocji to dajcie tu znać[emoji5]
A ja sie nie skusilam ale mialam 2 pampersy Dady jako probki i bez porownania z pampersem pod wzgledem wchlaniania sikowTeż się ostatnio skusiłam na pampersy
Dada i również tragedia.. Są jakieś takie za sztywne