Dziękuję kochana co u was słychać bo dawno Cię tu nie było?Dużo zdrowka dla Córeczki [emoji8][emoji8] a dla mamy zdrowia psychicznego bo patrzac na to cierpienie i stres można zwariować, trzymaj sie kochana [emoji8]
reklama
One mają taką siatkę jak podpaski always, których nie lubięJa też preferuję dady[emoji4]mam pampersy, ale jakoś niespecjalnie mi spasowały
Dziewczyny, jak my śpimy w tym szpitalu to szok. Wywieźli by mnie z łóżkiem albo dziecko by mi ukradli A ja bym nic nie czuła. Wczoraj nakarmilam małą po 21ej, sama też zaraz poszłam spać i spałyśmy do 10.30 Z przerwami na 4 karmienia. Położne przychodzą z antybiotykirm, mierzą temperaturę, salowa sprząta salę A ja nawet nie wiem że ktoś wchodzi do pokoju. To dobrze, przynajmniej szybciej mi zlatuje dzień.
Udało mi się ściągnąć 90ml mleka godzinę po karmieniu mąż ma dziś zostać z Izunią 3-4godziny a ja z chłopakami pójdę na jakiś plac zabaw albo do parku czy kina zależy co będą chcieli.
Udało mi się ściągnąć 90ml mleka godzinę po karmieniu mąż ma dziś zostać z Izunią 3-4godziny a ja z chłopakami pójdę na jakiś plac zabaw albo do parku czy kina zależy co będą chcieli.
E
Ewka34
Gość
My dostalismy paczke oryginalnych pampkow 2 ale moja mala ich nie lubi.. ledwo co zrobi siusiu i juz ryk, a w tych z rossmana moze lezec az nie przecieknie :/A ja najbardziej lubie dady ale mam jeszcze koło 200 pampersów i muszę je zużyć. Próbowaliśmy pampers, dady i happy. I wg mnie dady najlepsze. Nie lubię tych siateczek w pampersach bo przyklejają się do pupki [emoji14]
Paulana
Fanka BB :)
Dziewczyny jakbyście widziały gdzieś pampersy 2 oryginalne w promocji to dajcie tu znać☺
Bajunina musisz w biedrze patrzeć bo tam często są. Bywa że 144sztuki czy 147 kosztuje 50zl bez grosza
Paulana
Fanka BB :)
U nas za to dady się sprawdzają i pampersy. Mieliśmy te baby dream z Rossmanna to przelewały się niestety choć bardzo.mieciutkie są. Na noc zakładamy dwójki ze względu na biodra ale chyba powoli zaczniemy przechodzić już na nie z jedynek bo są powoli maławe.
reklama