reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja używam pampers te białe opakowanie albo babydream 1jeszcze także są fajne miękkie. Mam pampersów 88szt, babydream 60szt i przechodzimy na rozmiar 2. Iza waży 3600 ale 1 pomału robią się ciasne.

Dziewczyny, jak my śpimy w tym szpitalu to szok. Wywieźli by mnie z łóżkiem albo dziecko by mi ukradli A ja bym nic nie czuła. Wczoraj nakarmilam małą po 21ej, sama też zaraz poszłam spać i spałyśmy do 10.30 Z przerwami na 4 karmienia. Położne przychodzą z antybiotykirm, mierzą temperaturę, salowa sprząta salę A ja nawet nie wiem że ktoś wchodzi do pokoju. To dobrze, przynajmniej szybciej mi zlatuje dzień.
Udało mi się ściągnąć 90ml mleka godzinę po karmieniu mąż ma dziś zostać z Izunią 3-4godziny a ja z chłopakami pójdę na jakiś plac zabaw albo do parku czy kina zależy co będą chcieli.

A ja najbardziej lubie dady :) ale mam jeszcze koło 200 pampersów i muszę je zużyć. Próbowaliśmy pampers, dady i happy. I wg mnie dady najlepsze. Nie lubię tych siateczek w pampersach bo przyklejają się do pupki [emoji14]
My dostalismy paczke oryginalnych pampkow 2 ale moja mala ich nie lubi.. ledwo co zrobi siusiu i juz ryk, a w tych z rossmana moze lezec az nie przecieknie :/

U nas za to dady się sprawdzają i pampersy. Mieliśmy te baby dream z Rossmanna to przelewały się niestety choć bardzo.mieciutkie są. Na noc zakładamy dwójki ze względu na biodra ale chyba powoli zaczniemy przechodzić już na nie z jedynek bo są powoli maławe.

reklama
Do góry