reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja używam pampers te białe opakowanie albo babydream 1jeszcze także są fajne miękkie. Mam pampersów 88szt, babydream 60szt i przechodzimy na rozmiar 2. Iza waży 3600 ale 1 pomału robią się ciasne.

Dziewczyny, jak my śpimy w tym szpitalu to szok. Wywieźli by mnie z łóżkiem albo dziecko by mi ukradli A ja bym nic nie czuła. Wczoraj nakarmilam małą po 21ej, sama też zaraz poszłam spać i spałyśmy do 10.30 Z przerwami na 4 karmienia. Położne przychodzą z antybiotykirm, mierzą temperaturę, salowa sprząta salę A ja nawet nie wiem że ktoś wchodzi do pokoju. To dobrze, przynajmniej szybciej mi zlatuje dzień.
Udało mi się ściągnąć 90ml mleka godzinę po karmieniu mąż ma dziś zostać z Izunią 3-4godziny a ja z chłopakami pójdę na jakiś plac zabaw albo do parku czy kina zależy co będą chcieli.

A ja najbardziej lubie dady :) ale mam jeszcze koło 200 pampersów i muszę je zużyć. Próbowaliśmy pampers, dady i happy. I wg mnie dady najlepsze. Nie lubię tych siateczek w pampersach bo przyklejają się do pupki [emoji14]
My dostalismy paczke oryginalnych pampkow 2 ale moja mala ich nie lubi.. ledwo co zrobi siusiu i juz ryk, a w tych z rossmana moze lezec az nie przecieknie :/

U nas za to dady się sprawdzają i pampersy. Mieliśmy te baby dream z Rossmanna to przelewały się niestety choć bardzo.mieciutkie są. Na noc zakładamy dwójki ze względu na biodra ale chyba powoli zaczniemy przechodzić już na nie z jedynek bo są powoli maławe.

reklama
Do góry