reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wow.. sciagnelam dzis 10 ml mleka.. 30min po karmieniu :( mala dalej kupki nic.. maz pojechal po bebilon comfort.. bede zmieniac.. mala i tak pila tego malo wiec zmiana mm nie bedzie krokiem drastycznym.. bede ja dzis przykladac tylko do piersi, ale pewnie nie wytrzymam placzu jej i podam mm,wczoraj zasnela mi o 23 gdzies.. pobudka i karmienie cycem ok 4, w dzien co 10-15 min sie budzila.. nie wiem teraz czy podawac mm czy np karmic piersia jak zacznie plakac odstawic ja ,utulac ,odstawic do spania i pozniej znow jak sie obudzi,cyc. Boje sie ze bedzie glodna :(

reklama
Wow.. sciagnelam dzis 10 ml mleka.. 30min po karmieniu :( mala dalej kupki nic.. maz pojechal po bebilon comfort.. bede zmieniac.. mala i tak pila tego malo wiec zmiana mm nie bedzie krokiem drastycznym.. bede ja dzis przykladac tylko do piersi, ale pewnie nie wytrzymam placzu jej i podam mm,wczoraj zasnela mi o 23 gdzies.. pobudka i karmienie cycem ok 4, w dzien co 10-15 min sie budzila.. nie wiem teraz czy podawac mm czy np karmic piersia jak zacznie plakac odstawic ja ,utulac ,odstawic do spania i pozniej znow jak sie obudzi,cyc. Boje sie ze bedzie glodna :(
Tylko wiesz ze jak zmieniasz mleko to stopniowo, mieszając miarki ? Na pewno wiesz bo masz starszą córkę :*

Ewa czy ty podajesz wodę codziennie? Bo moja też miała problem z dwójką ale jak zaczęłam regularnie podawać wodę przegotowaną to jest ok. Raz z HiPP zmieniłam na Bebilon i zastój był ponad dwa dni. Przeszłam na HiPP ponownie i jest ok. Teraz to nawet się zastanawiam czy to nie rozwolnienie.
Właśnie, jak wygląda rozwolnienie u malucha przy tym jak normalna kupa już wygląda jak rozwolnienie??

Dziewczyny chyba jakiś nowy smoothe wszedł do Biedronki :) przynajmniej ja pierwszy raz widzę. Wygląda jak błoto ale jest pyszny. Jarmuż, szpinak, mięta itp.
IMG_20180915_095902.jpg

Załączniki

• IMG_20180915_095902.jpg
    IMG_20180915_095902.jpg
    661,6 KB · Wyświetleń: 389
reklama
Ewa czy ty podajesz wodę codziennie? Bo moja też miała problem z dwójką ale jak zaczęłam regularnie podawać wodę przegotowaną to jest ok. Raz z HiPP zmieniłam na Bebilon i zastój był ponad dwa dni. Przeszłam na HiPP ponownie i jest ok. Teraz to nawet się zastanawiam czy to nie rozwolnienie.
Właśnie, jak wygląda rozwolnienie u malucha przy tym jak normalna kupa już wygląda jak rozwolnienie??
Podaje wode codziennie ,ona byla na babilonie wczesniej i nie bylo problemu.. ale ona tego mm wypija malo bo 30-60ml zalezy czy karmie przed piersia.. i nie zawsze podaje po kp

Do góry