reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wow.. sciagnelam dzis 10 ml mleka.. 30min po karmieniu :( mala dalej kupki nic.. maz pojechal po bebilon comfort.. bede zmieniac.. mala i tak pila tego malo wiec zmiana mm nie bedzie krokiem drastycznym.. bede ja dzis przykladac tylko do piersi, ale pewnie nie wytrzymam placzu jej i podam mm,wczoraj zasnela mi o 23 gdzies.. pobudka i karmienie cycem ok 4, w dzien co 10-15 min sie budzila.. nie wiem teraz czy podawac mm czy np karmic piersia jak zacznie plakac odstawic ja ,utulac ,odstawic do spania i pozniej znow jak sie obudzi,cyc. Boje sie ze bedzie glodna :(

reklama
Wow.. sciagnelam dzis 10 ml mleka.. 30min po karmieniu :( mala dalej kupki nic.. maz pojechal po bebilon comfort.. bede zmieniac.. mala i tak pila tego malo wiec zmiana mm nie bedzie krokiem drastycznym.. bede ja dzis przykladac tylko do piersi, ale pewnie nie wytrzymam placzu jej i podam mm,wczoraj zasnela mi o 23 gdzies.. pobudka i karmienie cycem ok 4, w dzien co 10-15 min sie budzila.. nie wiem teraz czy podawac mm czy np karmic piersia jak zacznie plakac odstawic ja ,utulac ,odstawic do spania i pozniej znow jak sie obudzi,cyc. Boje sie ze bedzie glodna :(
Tylko wiesz ze jak zmieniasz mleko to stopniowo, mieszając miarki ? Na pewno wiesz bo masz starszą córkę :*

Ewa czy ty podajesz wodę codziennie? Bo moja też miała problem z dwójką ale jak zaczęłam regularnie podawać wodę przegotowaną to jest ok. Raz z HiPP zmieniłam na Bebilon i zastój był ponad dwa dni. Przeszłam na HiPP ponownie i jest ok. Teraz to nawet się zastanawiam czy to nie rozwolnienie.
Właśnie, jak wygląda rozwolnienie u malucha przy tym jak normalna kupa już wygląda jak rozwolnienie??

Dziewczyny chyba jakiś nowy smoothe wszedł do Biedronki :) przynajmniej ja pierwszy raz widzę. Wygląda jak błoto ale jest pyszny. Jarmuż, szpinak, mięta itp.
IMG_20180915_095902.jpg

Załączniki

• IMG_20180915_095902.jpg
    IMG_20180915_095902.jpg
    661,6 KB · Wyświetleń: 395
reklama
Ewa czy ty podajesz wodę codziennie? Bo moja też miała problem z dwójką ale jak zaczęłam regularnie podawać wodę przegotowaną to jest ok. Raz z HiPP zmieniłam na Bebilon i zastój był ponad dwa dni. Przeszłam na HiPP ponownie i jest ok. Teraz to nawet się zastanawiam czy to nie rozwolnienie.
Właśnie, jak wygląda rozwolnienie u malucha przy tym jak normalna kupa już wygląda jak rozwolnienie??
Podaje wode codziennie ,ona byla na babilonie wczesniej i nie bylo problemu.. ale ona tego mm wypija malo bo 30-60ml zalezy czy karmie przed piersia.. i nie zawsze podaje po kp

Do góry