Fiorna
Fanka BB :)
U nas pobudka [emoji173]️
My również mamy przerwę w słodkim spaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas pobudka [emoji173]️
Będzie wszystko dobrze, musisz myśleć pozytywnie. A daleko masz szpital od domu ?Dziękuję że pytasz dobrze powiem Ci że wypoczywam małą dużo śpi, jest grzeczna ja przekopalam cały Internet, przeczytalam 4ksiazki, robię krzyżówki, do domu wszystko to na co w domu nie mam czasu mogę tu siedzieć nawet miesiąc byle tylko mieć pewność, że małej nic nie będzie po tym zapaleniu opon. W czwartek ma rezonans magnetyczny głowy, będzie przewożona karetką do szpitala klinicznego, będzie miała znieczulenie ogólne bidulka. To badanie pokaże czy nie doszło do zmian w mózgu. Spędza mi to sen z powiek, staram się myśleć pozytywnie ale czasami nachodzą mnie czarne myśli.
Super, że macie już Kamila w domu
Ja już zrezygnowałam , nie chce jeszcze większych mieć wyrzutów sumienia , że nie dość , że mała się męczy przy piersi , to jeszcze później ja brzuszek boli od mojego mleka ..Czyli rezygnujesz kompletnie z kp?
Spróbuj tego windy , żeby jej ulżyćMoja mala 4 dzien bez kupki.. doszly smierdzace gazy.. podejrzewam ze przez winogrono ktore zjadlam :/
Dzis jest strasznie marudna.. malo co spala w poludnie..
Iza ma zapalenie opon mózgowych. Jesteśmy w szpitalu od zeszłego czwartku. Leczenie ma trwać minimum 21dni.Nie jestem do konca w temacie, co dolega Twojej malutkiej? Wiem, ze jestescie w szpitalu i ze trochę musicie tam zostać, bo dostaje antybiotyk. Dużo zdrówka dla Izuni
Kawałek, druga strona Gdańska jakieś 25km.Będzie wszystko dobrze, musisz myśleć pozytywnie. A daleko masz szpital od domu ?
Biedna mała i dzielna mama. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej odpuściło te dziadostwo... Dużo zdrówka dla małej, a dla Ciebie wytrwałości i siły ;*Iza ma zapalenie opon mózgowych. Jesteśmy w szpitalu od zeszłego czwartku. Leczenie ma trwać minimum 21dni.
Ja karmiłam pierwsze dziecko prawie 2 lataMówię, że nie chcę 5 lat [emoji23][emoji23][emoji23] Chociaż 15 miesięcy też nie, bo na pewno chcę skończyć przed powrotem do pracy. W planie mam tak 8-10 miesięcy A minimum 6.
Rozumiem :*Ja już zrezygnowałam , nie chce jeszcze większych mieć wyrzutów sumienia , że nie dość , że mała się męczy przy piersi , to jeszcze później ja brzuszek boli od mojego mleka ..