reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To jedynie w pieczywie może być coś. Nie wiem. Czytam wędliny. Masło roślinne. Mleko sojowe. Kupiłam kokosowe od jutra zacznę.
A może laktoza? A nie białko mleka krowiego?
Podawałaś delicol albo kolzym? Bo nawet jeśli mleka unikassz to Twoj organizm produkuje laktoze. U nas po odstawieniu nabiału było lepiej, ale dopiero jak zaczęłam podawać laktaze to wszystko przeszło niemalże od pierwszej dawki

reklama
Właśnie jem ciasteczka domowe bo chce mi się słodkiego a czekolady nie wolno, kupne ciastka i ciasta odpadają..
20180914_174717.jpg

Załączniki

• 20180914_174717.jpg
    20180914_174717.jpg
    768,8 KB · Wyświetleń: 339
To jedynie w pieczywie może być coś. Nie wiem. Czytam wędliny. Masło roślinne. Mleko sojowe. Kupiłam kokosowe od jutra zacznę.
Jakie dokładnie masz masło? Lubię kanapki z masłem właśnie, ale dzisiaj w auchan nie mogłam znaleźć żadnego bez mleka, bo wszędzie było mleko w proszku w składzie [emoji16]

A może laktoza? A nie białko mleka krowiego?
Podawałaś delicol albo kolzym? Bo nawet jeśli mleka unikassz to Twoj organizm produkuje laktoze. U nas po odstawieniu nabiału było lepiej, ale dopiero jak zaczęłam podawać laktaze to wszystko przeszło niemalże od pierwszej dawki
Od laktozy wysypka? Z tego co trochę czytałam to wysypka chyba rzadko przy nietolerancji laktozy

Ja też jadłam bardzo dużo nabiału. Jak to analizowałam to w każdym posiłku jadałam coś z nabiału. I codziennie 1 jogurt, a czasem nawet 2. Nie wiem nawet do końca czy tak może być, że wystąpi reakcja na zbyt dużą ilość nabiału. To tylko moja rozkminka. Bo tak byłoby znośnie...
Ja z córką bardzo dużo mleka piłam. Rano zupa mleczna potem mleko do zbożówki, jakiś jogurt, ser żółty , biały, płatki z mlekiem. Też miała wysypkę. Chyba z miesiąc. Nikt mi wtedy nie mówił o skazie. Ja diety nie trzymałam. Samo przeszło.

reklama
Ja z córką bardzo dużo mleka piłam. Rano zupa mleczna potem mleko do zbożówki, jakiś jogurt, ser żółty , biały, płatki z mlekiem. Też miała wysypkę. Chyba z miesiąc. Nikt mi wtedy nie mówił o skazie. Ja diety nie trzymałam. Samo przeszło.
Dajesz nadzieję :) u naszego bratanka jak był malutki też skaza minęła szybko, nie wiem dokładnie ile, ale może ze 3 miesiące to trwało

Do góry