No dokładnie.Biedulek☹☹☹ serce się kraje na samą myśl☹
reklama
Tak właśnie natura działaU mnie to jest tak że laktatorem nie ściągnę dużo, ale wystarczy że jestem bez stanika, mała położę koło piersi (nie na) i leci ze mnie. To dopiero złośliwość cycow. Jak trzrba do laktatora to nie leci, a jak nie trzeba to samo kapie i się marnuje [emoji23] nawrt teraz jak myślę o KP to mnie zaczyna pod pachami ciągnąć czyli znak że się produkcja zaczyna
E
Ewka34
Gość
Ja tez sciagam tylko 40 ml z obu piersi.. i to raz na dzien pozniej to 10ml jesli dobrze idzie.. :/Dziewczyny jak wy to robicie że ściągacie tyle mleka. Młody się najada moim ale chciałam ściągnąć żeby pójść z córką tylko gdzieś i po karmieniu udaje mi się ściągnąć tylko 20 ml ściągnęłam po 2 karmieniach i mam 40 ml. No nic będziemy mm podawać i tyle.
E
Ewka34
Gość
Czyli mi sie tez laktacja unormowala :/ niech malej przejda juz te plesniawki bo mi calkiem pokarm zaniknie dzis nie chce cyca ,chyba ja boli bo marudna jest.. dzis tez 4 dzien bez kupy..Bo po karmieniu jsk laktacja unormowana to więcej nie ściągniesz. Mam teraz podobnie. Produkuje się tyle ile potrzebuje dziecko.
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ślicznosci :* mały przystojniak z LeoDzisiaj mam miesiąc
Zobacz załącznik 897878
Leci ten czas
My wczoraj skończyliśmy 8 tyg
miloscwczasachpopkultury
Dziewczyny jak wy to robicie że ściągacie tyle mleka. Młody się najada moim ale chciałam ściągnąć żeby pójść z córką tylko gdzieś i po karmieniu udaje mi się ściągnąć tylko 20 ml ściągnęłam po 2 karmieniach i mam 40 ml. No nic będziemy mm podawać i tyle.
Najlepiej ściągnąć po nocy tzn poświecić się i nawet jak dzidzia śpi słodko to Ty wstań o tej 5-6 rano i ściągniesz wtedy chyba więcej. Dużo pij płynów i jedz tez oczywiście i pij może te herbatki na pobudzenie laktacji
Meml
Kiedy to zleciało? Szok!Ślicznosci :* mały przystojniak z Leo
Leci ten czas
My wczoraj skończyliśmy 8 tyg
Maljan
Mój czasami też tak właśnie śpi a dzisiaj pobił swój rekord i spał 21-2:45To super Ci śpi. Mój też jak o 21 zaśnie to o 2 się przebudzi i potem 6-7 dopiero[emoji5]
Bajunia
Ja też bym nie mogła słuchać tego płaczu. Ciekawe co z mamą. Nieważne że pielęgniarki dobrze się nim zajmują ale nie utulą, nie ucałują jak mama. Aż się poryczałam...Dziewczyny, serce mi pęka jak słyszę płacz jednego z noworodków tu na oddziale. Jest tu chłopczyk ma 5tyg i jest sam zupełnie dzień i noc. Nie widziałam żeby ktoś to odwiedzał. Położne dobrze się nim zajmują, szybko reagują na jego płacz, karmią, przebierają itp ale mimo wszystko tak sam? Ma wózek w sali taki lepszy stokke więc chyba nie z jakiejś biednej rodziny. Coś słyszałam jak pielęgniarki rozmawialy, że tata za granicą A o mamie nie dosłyszałam. Jak on płacze to najchętniej poleciała do niego to payulic, ponosić ale nie wolno przenosić bakterii
reklama
Bajunia
Biedna.. ja nie mogłam patrzeć jak mojemu pobierają krew z główki.. mąż z nim został bo mi się słabo zrobiło. Ale i tak słyszałam jego płacz i widziałam co nieco i płakałam gorzej od synka. Na szczęście takie maluszki szybko zapominają.. my mamy bardziej to przeżywamy.Achaaaa wczoraj na podcięciu wędzidełka byliśmy. Płakałam razem z małą taki żal w oczach do mnie miała