reklama
Jeśli truskawka jej nie uczuli to nic innego raczej nie ma prawa jej krzywdy zrobić :*Zjadłam na obiad gołąbka zrobionego przez moją mamę i poprawiłam 250g truskawek mam nadzieję, że małej nic nie będzie.
Biedroneczka10
Fanka BB :)
Dziewczyny jak wy to robicie że ściągacie tyle mleka. Młody się najada moim ale chciałam ściągnąć żeby pójść z córką tylko gdzieś i po karmieniu udaje mi się ściągnąć tylko 20 ml ściągnęłam po 2 karmieniach i mam 40 ml. No nic będziemy mm podawać i tyle.
Meml
BieduleczekWiesz, on tu jest od 6dni i ja tu nikogo u niego nie widziałam ani mamy ani taty, babci, cioci, dziadka...nikogo.
Bo po karmieniu jsk laktacja unormowana to więcej nie ściągniesz. Mam teraz podobnie. Produkuje się tyle ile potrzebuje dziecko.Dziewczyny jak wy to robicie że ściągacie tyle mleka. Młody się najada moim ale chciałam ściągnąć żeby pójść z córką tylko gdzieś i po karmieniu udaje mi się ściągnąć tylko 20 ml ściągnęłam po 2 karmieniach i mam 40 ml. No nic będziemy mm podawać i tyle.
Anulaa88
Biedulek☹☹☹ serce się kraje na samą myśl☹Wiesz, on tu jest od 6dni i ja tu nikogo u niego nie widziałam ani mamy ani taty, babci, cioci, dziadka...nikogo.
Biedroneczka10
No i niby dobrze w sensie dokarmiać nie musimy i piersi normalne a nie bolące balony tylko z tym wychodzeniem bez dziecka lipa.Bo po karmieniu jsk laktacja unormowana to więcej nie ściągniesz. Mam teraz podobnie. Produkuje się tyle ile potrzebuje dziecko.
Wolałabym podawać moje ale pewnie jak raz w tygodniu podam mm to nic się nie stanie.
Pamiętam że z córką jak już była starsza chyba ok 3 miesięcy miała to w nocy sciagalam mleko i tak 60 z jednej piersi szło , może z czasem się uda coś więcej.
Pobudzaj dłużej po karmieniach laktatorem i zrobi się więcej :*No i niby dobrze w sensie dokarmiać nie musimy i piersi normalne a nie bolące balony tylko z tym wychodzeniem bez dziecka lipa.
Wolałabym podawać moje ale pewnie jak raz w tygodniu podam mm to nic się nie stanie.
Pamiętam że z córką jak już była starsza chyba ok 3 miesięcy miała to w nocy sciagalam mleko i tak 60 z jednej piersi szło , może z czasem się uda coś więcej.
U mnie to jest tak że laktatorem nie ściągnę dużo, ale wystarczy że jestem bez stanika, mała położę koło piersi (nie na) i leci ze mnie. To dopiero złośliwość cycow. Jak trzrba do laktatora to nie leci, a jak nie trzeba to samo kapie i się marnuje [emoji23] nawrt teraz jak myślę o KP to mnie zaczyna pod pachami ciągnąć czyli znak że się produkcja zaczynaNo i niby dobrze w sensie dokarmiać nie musimy i piersi normalne a nie bolące balony tylko z tym wychodzeniem bez dziecka lipa.
reklama
GorzkaPomarańcza
Sciagasz elektrycznym czy recznym? Ja do ręcznego nie mialam cierpliwosci. Elektrycznym w pierwszy dzien sciagnelam 40ml a na drugi dzien juz 80ml[emoji2]Dziewczyny jak wy to robicie że ściągacie tyle mleka. Młody się najada moim ale chciałam ściągnąć żeby pójść z córką tylko gdzieś i po karmieniu udaje mi się ściągnąć tylko 20 ml ściągnęłam po 2 karmieniach i mam 40 ml. No nic będziemy mm podawać i tyle.