Meml
Fanka BB :)
@klaudiaa975 i jak noc? U nas dzisiaj pierwsze karmienie o 1.30, potem 3.30 i o 7.00. Wtedy już wstałam, Marta do przedszkola i dzień jak co dzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znowu tyle czasu bedziesz czekac na wynik? Faktycznie mozna oszalec.. trzymam kciuki za maluszka, Kingi sa twardeCześć dołączam do grona bezmlecznych mam
Kinga ma ewidentnie szorstka wysypke na policzkach i sluzowata kupke. A objawy te już są mi znane bo przechodzilam przez to i z Adrianem i z Lenka.
Kinga obecnie na antybiotyku bo Lenka zarazila ja katarem a potem infekcja poszła na całego .
Od pediatry dostałam receptę na puszkę Babilonu pepti w razie "w" zawsze to 16 zl a nie 32.
Co do badań przesiewowych dostałam po raz trzeci bibulke na krew z pietki z info ze parametry nieznacznie podwyższone - bez żadnej informacji w jakim kierunku ją badają - teraz znowu czekam na wynik.
Chyba niedługo oszaleje
Jejku, zwariował tyle czekania znowu przecież człowiek się denerwuje.Cześć dołączam do grona bezmlecznych mam
Kinga ma ewidentnie szorstka wysypke na policzkach i sluzowata kupke. A objawy te już są mi znane bo przechodzilam przez to i z Adrianem i z Lenka.
Kinga obecnie na antybiotyku bo Lenka zarazila ja katarem a potem infekcja poszła na całego .
Od pediatry dostałam receptę na puszkę Babilonu pepti w razie "w" zawsze to 16 zl a nie 32.
Co do badań przesiewowych dostałam po raz trzeci bibulke na krew z pietki z info ze parametry nieznacznie podwyższone - bez żadnej informacji w jakim kierunku ją badają - teraz znowu czekam na wynik.
Chyba niedługo oszaleje
U nas to raczej nie skaza. Znajoma której syn od urodzenia ma skazę widziała te krostki u małego i mówi , że u jej syna to inaczej one wyglądały i w innych miejscach były. Poczekam do szczepienia aż pediatra go zobaczy i myślę że wrócę do mleka bo to chyba nie toJa dzisiaj byłam u lekarza w sprawie wsypki i również mam przejść na dietę bezmleczną, bo być może to uczulenie na białko
Avent natural leci wolniejJakich butelek używacie ? Mam wrażenie że czasem z tej TommeTippe za szybko leci ..
Bo różne dzieci mogą mieć różne objawy skazy. Różne wysypki, w różnych miejscach.U nas to raczej nie skaza. Znajoma której syn od urodzenia ma skazę widziała te krostki u małego i mówi , że u jej syna to inaczej one wyglądały i w innych miejscach były. Poczekam do szczepienia aż pediatra go zobaczy i myślę że wrócę do mleka bo to chyba nie to
To ładnie Jagodka śpi w nocy. Ja też nie narzekam bo moja śpi od 21-22 do 9 rano z 3pobudkami na karmienieHej dziewczyny
Dawno się nie odzywalam ale wkoncu Was nadrobilam U Nas dzień na pelnych obrotach przedszkole, noworodek do tego dom do ogarnięcia i dzień za dniem leci
U Nas wszystko ok Jagódka śpi pięknie ( odpukac ). Zasypia koło 21 i wstaje koło 4 rano a później koło 7 Oby jej tak zostało