reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny :)
Dawno się nie odzywalam ale wkoncu Was nadrobilam :) U Nas dzień na pelnych obrotach :) przedszkole, noworodek do tego dom do ogarnięcia i dzień za dniem leci :)

U Nas wszystko ok Jagódka śpi pięknie ( odpukac ). Zasypia koło 21 i wstaje koło 4 rano a później koło 7 :) Oby jej tak zostało:)

Załączniki

• 20180910_121945.jpg
    20180910_121945.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 107
Cześć dołączam do grona bezmlecznych mam :(
Kinga ma ewidentnie szorstka wysypke na policzkach i sluzowata kupke. A objawy te już są mi znane bo przechodzilam przez to i z Adrianem i z Lenka.
Kinga obecnie na antybiotyku bo Lenka zarazila ja katarem a potem infekcja poszła na całego .
Od pediatry dostałam receptę na puszkę Babilonu pepti w razie "w" zawsze to 16 zl a nie 32.
Co do badań przesiewowych dostałam po raz trzeci bibulke na krew z pietki z info ze parametry nieznacznie podwyższone - bez żadnej informacji w jakim kierunku ją badają - teraz znowu czekam na wynik.
Chyba niedługo oszaleje :(
Znowu tyle czasu bedziesz czekac na wynik? Faktycznie mozna oszalec.. trzymam kciuki za maluszka, Kingi sa twarde ;)

Cześć dołączam do grona bezmlecznych mam :(
Kinga ma ewidentnie szorstka wysypke na policzkach i sluzowata kupke. A objawy te już są mi znane bo przechodzilam przez to i z Adrianem i z Lenka.
Kinga obecnie na antybiotyku bo Lenka zarazila ja katarem a potem infekcja poszła na całego .
Od pediatry dostałam receptę na puszkę Babilonu pepti w razie "w" zawsze to 16 zl a nie 32.
Co do badań przesiewowych dostałam po raz trzeci bibulke na krew z pietki z info ze parametry nieznacznie podwyższone - bez żadnej informacji w jakim kierunku ją badają - teraz znowu czekam na wynik.
Chyba niedługo oszaleje :(
Jejku, zwariował tyle czekania znowu przecież człowiek się denerwuje.
Zdrówka dla dzieciaków:)

Ja dzisiaj byłam u lekarza w sprawie wsypki i również mam przejść na dietę bezmleczną, bo być może to uczulenie na białko :(
U nas to raczej nie skaza. Znajoma której syn od urodzenia ma skazę widziała te krostki u małego i mówi , że u jej syna to inaczej one wyglądały i w innych miejscach były. Poczekam do szczepienia aż pediatra go zobaczy i myślę że wrócę do mleka bo to chyba nie to

Jak tak czytam ile z was nie może jeść nabialu, że dzieci mają wysypkę, kołki itp to wam współczuję. Ja jem wszystko i małej nic nie jest na szczęście.
U nas dziś zaczęła 9ta doba w szpitalu. Przenoszą nas na salę 1osobową:) i tak byłyśmy same na 2osobowej ale zawsze mogli kogoś dołożyć A tak nie.

U nas to raczej nie skaza. Znajoma której syn od urodzenia ma skazę widziała te krostki u małego i mówi , że u jej syna to inaczej one wyglądały i w innych miejscach były. Poczekam do szczepienia aż pediatra go zobaczy i myślę że wrócę do mleka bo to chyba nie to
Bo różne dzieci mogą mieć różne objawy skazy. Różne wysypki, w różnych miejscach.

reklama
Hej dziewczyny :)
Dawno się nie odzywalam ale wkoncu Was nadrobilam :) U Nas dzień na pelnych obrotach :) przedszkole, noworodek do tego dom do ogarnięcia i dzień za dniem leci :)

U Nas wszystko ok Jagódka śpi pięknie ( odpukac ). Zasypia koło 21 i wstaje koło 4 rano a później koło 7 :) Oby jej tak zostało:)
To ładnie Jagodka śpi w nocy. Ja też nie narzekam bo moja śpi od 21-22 do 9 rano z 3pobudkami na karmienie

Do góry