Kasiula8989
Fanka BB :)
Jakich butelek używacie ? Mam wrażenie że czasem z tej TommeTippe za szybko leci ..
Takiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakich butelek używacie ? Mam wrażenie że czasem z tej TommeTippe za szybko leci ..
To super wiadomość!Mąż odebrał dziś mój wynik histopatologiczny tego potworniaka co mi wycieli przy cc. Nowotwór niezlosliwy wycięty w calosci mój gin potwierdził że jest ok.
Myślicie że powinnam iść jeszcze do jakiegoś specjalisty z tym wynikiem?
Karmisz ją piersią czy mm, że tyle godzin potrafi przespać ciągiem?
A jak Iza się czuje ? Crp spada?[emoji8]Jak tak czytam ile z was nie może jeść nabialu, że dzieci mają wysypkę, kołki itp to wam współczuję. Ja jem wszystko i małej nic nie jest na szczęście.
U nas dziś zaczęła 9ta doba w szpitalu. Przenoszą nas na salę 1osobową i tak byłyśmy same na 2osobowej ale zawsze mogli kogoś dołożyć A tak nie.
Nie biorę takiej sytuacji pod uwagę, bo oszaleję sprawdzając wszystkie składy tak dokładnie itp u nas jest tylko drobna wysypka, żadnych dodatkowych objawów, więc mam nadzieję, że to z "przedawkowania" rzeczy z białkiemZależy od nasilenia alergii. Ja leży Aleksie nie mogłam nawet ciastka z mlekiem jeść. Więc z Mają nie kombinowałam. I całkowicie pozbylam się z diety alergenu. Żeby mieć pewność że to na pewno przez to te objawy.
To dobrze[emoji4] Oby teraz już wszystko było ok[emoji16]My dzisiaj na szczęście wychodzimy z Laura do domu cieszę sie bardzo bo wczoraj przechodziłam kryzys, bez płaczu sie nie obyło ale mam nadzieje ze w domu już wszystko wroci do normy a powiedzcie mi, rodziłam naturalnie 09.08, dzisiaj wydzielina zabarwiona na czerwono, czyżby zaczynał sie okres?[emoji33] tak dziada nie lubię [emoji35]
A karmisz piersią? Wydaje mi się, że to jeszcze nie okresMy dzisiaj na szczęście wychodzimy z Laura do domu [emoji873]️ cieszę sie bardzo bo wczoraj przechodziłam kryzys, bez płaczu sie nie obyło ale mam nadzieje ze w domu już wszystko wroci do normy a powiedzcie mi, rodziłam naturalnie 09.08, dzisiaj wydzielina zabarwiona na czerwono, czyżby zaczynał sie okres?[emoji33] tak dziada nie lubię [emoji35]