GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Jak nie placze i nie krzyczy to wszystko graTzn ona nie jest marudna tylko probuje to wypchnac i nie moze.. w koncu musi kiedys wyleciec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie placze i nie krzyczy to wszystko graTzn ona nie jest marudna tylko probuje to wypchnac i nie moze.. w koncu musi kiedys wyleciec
Przy bąkach troche sie wscieka i gdy probuje wycisnac.. ale tragedii nie maJak nie placze i nie krzyczy to wszystko gra
Nie no, moim zdaniem masz ciemno[emoji4]
Choinka [emoji23]u mnie jest tak.. a uwierz ze buzie widac gdy sie podejdzie do lozeczka probowalam zrobic foto ale moj tel cos dziwnie robi
Zobacz załącznik 897714
Klaudia ja jestem przyzwyczajona, że mój w nocy co 2-2.5h. Chciałabym żeby spał 5h[emoji85]choćby 4h[emoji4] Myślę, że to jest zbyt małe dziecko, żeby chcieć je tak "ustawiać" do snu[emoji16] Kiedyś może Alicji się to wszystko unormuje. Pozostaje ci czekać[emoji16]Dzisiaj wzięłam inna lampkę mała, postawiłam za łóżkiem na podłodze i jest jeszcze ciemniej a wybudziła się od 20 do 1 dwa razy , a ostatnie noce spała od 20 , ok.5 godzin. I dopiero od 2 koniec spania. Widocznie różnie noce z niemowlakiem i tyle
Czytaj składy produktów. Nawet nie wiesz ile mleka, serwatki i laktozy jest w produktach przetworzonych i półprzetworzonych.My dzisiaj byliśmy u pediatry w sprawie wysypki u Filipa i porozmawiać o szczepionkach. W kwestii wysypki będę stosować teraz dietę bezmleczną i zobaczymy czy będzie poprawa. Ewentualnie podejrzewam, że winne jest lub przynajmniej zaostrzyło objawy wysypki na karku, prześcieradło frotte. Już mały ma zmienione z powrotem na normalne.
Dzięki wizycie dowiedzieliśmy się przynajmniej ile Filip waży [emoji16] Uwaga! 5500g [emoji16] Mam takiego wielkiego kloca, że zaczyna mi być ciężko go nosić [emoji23]
Cześć dołączam do grona bezmlecznych mamJa dzisiaj byłam u lekarza w sprawie wsypki i również mam przejść na dietę bezmleczną, bo być może to uczulenie na białko
Cały czas się zastanawialam co u Was i jak wyniki wyszly. Możesz się z nimi telefonicznie skontaktować, żeby się czegoś więcej dowiedzieć?Cześć dołączam do grona bezmlecznych mam
Kinga ma ewidentnie szorstka wysypke na policzkach i sluzowata kupke. A objawy te już są mi znane bo przechodzilam przez to i z Adrianem i z Lenka.
Kinga obecnie na antybiotyku bo Lenka zarazila ja katarem a potem infekcja poszła na całego .
Od pediatry dostałam receptę na puszkę Babilonu pepti w razie "w" zawsze to 16 zl a nie 32.
Co do badań przesiewowych dostałam po raz trzeci bibulke na krew z pietki z info ze parametry nieznacznie podwyższone - bez żadnej informacji w jakim kierunku ją badają - teraz znowu czekam na wynik.
Chyba niedługo oszaleje