reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

N
Ja pytałam pediatrę o język biały i sprawdziła powiedziała że to od mleka i że jakbym zauważyła gdzieś indziej niż na języku to wtedy pleśniawki. Nie mamy żadnych problemów z jedzeniem przez ten język.
A wy macie tylko na języku?
Nie, jest na policzkach ,dziaselkach i ustach od srodka.. np i na jezyczku kropki na czubku.. wczesniej bylo biale na jezyku ale glebiej

reklama
Tak od drugiego tygodnia ogólnie coś mu się zaczęło pojawiać a to na buzi a to na głowie, trochę na rączkach, ramionach kilka na brzuszku. Cześć z nich to potówki a reszta albo od mojego jedzenia albo trądzik. Ciort wie. Dwa tyg jestem na diecie bezmlecznej i nie widzę żeby była poprawa jakaś. Raz te krostki są bardziej widoczne głównie rano albo jak się złości. A raz błędna
Ja dzisiaj byłam u lekarza w sprawie wsypki i również mam przejść na dietę bezmleczną, bo być może to uczulenie na białko :(

No to nie fajnie:( trzymam kciuki żebyscie szybko wyleczyły i mogły się spokojnie karmić:)
Dzieki :* moze ten dentosept A mini pomoze ;) czytalam dobre opinie o nim.. a dentosept dla doroslych jest dobry to i moze to bedzie tez spoko.. wolalabym nie odciagac, tylko przystawiac mala tak czesto ,jak tylko bedzie chciala.. bo wiadomo to inny "ciag" niz laktator.. zobaczymy ;)

Ja lampke przykrywam flenelowa pielucha [emoji6] chyba mam za mocna zarowke

To u mnie niby ciemno a jasno [emoji16]
1536860396751923239586.jpg

Załączniki

• 1536860396751923239586.jpg
    1536860396751923239586.jpg
    794,5 KB · Wyświetleń: 385
reklama
Do góry