A ja też typu tam gdzie mi mleko potrzeba zastępuje mlekiem sojowym. Ostatnio naleśniki tak mąż robił. Jakie pyszne wyszły. Lepsze niż ze zwyklego mlekaWłaśnie robię muffinki z jabłkami bo mam jabłek do bólu z działki od rodziców. I chodzą za mną muffinki marchewkowe[emoji5]
reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ladnie ci spala [emoji173][emoji173][emoji173] cos ty jej kobieto zrobila,ze taka wykonczona byla [emoji23]
Hah no właśnie nic, po prostu na spacerze te 2 h nie spała tylko ciagle jadła i ją nosiłam na rękach a tatuś pchał wózek i pilnował pieska
miloscwczasachpopkultury
Kupiłam dziś dziewczyny w rossmanie te mleko z babydream 1, pojemność 0,5 kg za 18 zł zobaczymy jak działa. Ja oczywiście max 2 razy dziennie daje mm, bo nieraz nie starczy czasu żeby ściągnąć na zaś albo na spacerek. Ale najważniejsze, że najedzona [emoji173]️
No i poszłam wydrukować 3 komplety zdjęć z tej sesji noworodkowej tzn 1 dla nas do albumu, 1 dla rodziców Bartka na jutro akurat jedziemy na 18 na imieniny ich to dostaną to z kartką imieninowa + martini i bombonierka i 1 komplet zdjęć dla mojej mamy
I od razu powybieralam najlepsze hity zdjęć małej co się nazbierało przez te prawie 6 tyg i wyszło łącznie 48 zdj także 24 szt to ta sesja noworodkowa dla wszystkich i 24 szt tych pozostałych do naszego albumu z jej zdjęciami.
I Wyszło niby 48 zł, a z aplikacja miałam prawie -10 zł także ekstra.
Kupiłam od razu chusteczki do pupy z babydream 4 paczki x 80 szt i ta maść dezaftan na te plesniawki i już posmarowalam jej język i wnętrze całe buziorka.
Także miałam dla siebie godzinkę „relasku” a tatuś zajmował się malutka i mówi ze jak leżała w łóżeczku to patrzyła na karuzelkę i coś tam się uśmiechała do niej i rączkami próbowała misie te co się kręcą bić hahha.
No i poszłam wydrukować 3 komplety zdjęć z tej sesji noworodkowej tzn 1 dla nas do albumu, 1 dla rodziców Bartka na jutro akurat jedziemy na 18 na imieniny ich to dostaną to z kartką imieninowa + martini i bombonierka i 1 komplet zdjęć dla mojej mamy
I od razu powybieralam najlepsze hity zdjęć małej co się nazbierało przez te prawie 6 tyg i wyszło łącznie 48 zdj także 24 szt to ta sesja noworodkowa dla wszystkich i 24 szt tych pozostałych do naszego albumu z jej zdjęciami.
Kupiłam od razu chusteczki do pupy z babydream 4 paczki x 80 szt i ta maść dezaftan na te plesniawki i już posmarowalam jej język i wnętrze całe buziorka.
Także miałam dla siebie godzinkę „relasku” a tatuś zajmował się malutka i mówi ze jak leżała w łóżeczku to patrzyła na karuzelkę i coś tam się uśmiechała do niej i rączkami próbowała misie te co się kręcą bić hahha.
E
Ewka34
Gość
E
Ewka34
Gość
My tez walczymy z plesniawkami.. mam nadzieje ze po wyleczeniy tego dziadostwa ,zacznie mi pic ladnie z piersi dzis dalam mm dwa razy tylko ale i tak duzo nie wypila tylko 30 ml za drugim razem bo karmilam przed podaniem mm,piersia takze nie jest tragicznieKupiłam dziś dziewczyny w rossmanie te mleko z babydream 1, pojemność 0,5 kg za 18 zł zobaczymy jak działa. Ja oczywiście max 2 razy dziennie daje mm, bo nieraz nie starczy czasu żeby ściągnąć na zaś albo na spacerek. Ale najważniejsze, że najedzona [emoji173]️
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maljan
Możesz kocyk podwijać jej delilatnie pod plecki, mój się tak nie odkopuje i nie zakrywaJa musze.. bo mala jest przykryta kocem, a ma tendecje do zakrywania sie po glowe.. :/ tyle ze u mnie ona spi w nocy,jak sie wierci biore ja do karmienia i spi dalej,nie przeszkadza jej to delikatne swiatelko
E
Ewka34
Gość
Dzieki,wyprobuje zobaczymyMożesz kocyk podwijać jej delilatnie pod plecki, mój się tak nie odkopuje i nie zakrywa
Biedroneczka10
My tez walczymy z plesniawkami.. mam nadzieje ze po wyleczeniy tego dziadostwa ,zacznie mi pic ladnie z piersi dzis dalam mm dwa razy tylko ale i tak duzo nie wypila tylko 30 ml za drugim razem bo karmilam przed podaniem mm,piersia takze nie jest tragicznie
Ja pytałam pediatrę o język biały i sprawdziła powiedziała że to od mleka i że jakbym zauważyła gdzieś indziej niż na języku to wtedy pleśniawki. Nie mamy żadnych problemów z jedzeniem przez ten język.
A wy macie tylko na języku?
U nas też lekki nalot na języku. Raz mocniejszy, raz mniejszy ale to właśnie po mleku a nie pleśniawkiJa pytałam pediatrę o język biały i sprawdziła powiedziała że to od mleka i że jakbym zauważyła gdzieś indziej niż na języku to wtedy pleśniawki. Nie mamy żadnych problemów z jedzeniem przez ten język.
A wy macie tylko na języku?
reklama
Anulaa88
U mnie to samo. Pleśniawki to miał, ale na podniebieniu. Pediatra mi jeszcze powiedziała, że to może być od antybiotyku który przyjmowałU nas też lekki nalot na języku. Raz mocniejszy, raz mniejszy ale to właśnie po mleku a nie pleśniawki