reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas szok jakiś totalny. Byliśmy na spacerze od 17:30 do 19 i malutka się wymęczyła, bo pospala może z 20 min a reszta na raczkach i jesc jesc chciała. Później w domku pojadla z cyca, zasnęła pod nim i spała od 20 do 2 w nocy bez przerwy. Teraz się przebudziła na cyca i już tez śpi [emoji5]
To moja od kilku dni tak śpi.
Po kąpieli o 19, zasypia ok 20 i śpi do 1:40/2. :) Ale od 2 nie śpi już w ogóle ... Może godzinę i koniec ..

reklama
Dzień dobry. Pogoda nam się skiepsciła...wczoraj 30 stopni a dziś 20. Za to nawet czuje się wyspana:) karmienia o północy, potem 3.30 i 7ma. Zaraz siebie ogarnę bo czas zacząć dzień. Dziś moje starsze dziecko ma 8 urodziny i aż sama nie mogę uwierzyć ile lat to już minęło...
Muszę za chwilę zacząć tort robić bo słyszałam jak moje dziecko mówilo wczoraj że "zna mamę i wie że nie jest taka żeby na jej urodziny torcika nie upiec " wierzy we mnie :) muszę dac z siebie wszystko:)

Dziewczyny mam tsh 1.5 norma do 4.20. Myślicie że mogę sama odstawić tabl.?brałam euthyrox 25 od któregoś tyg ciąży bo miałam podwyższone. Zastanawiam się czy te krostki na buzi małego nie są po części spowodowane braniem przeze mnie tych tabl..

A pneumokoki też? Bo są teraz obowiązkowe. Ale nie płaci się za tę szczepionkę? Bo ja dostałam receptę i mam na niej prevenar właśnie. To jak to w końcu jest? Darmowa czy trzeba kupić?
Mi lekarka powiedziała że od pneumokoków zaszczepić refundowanym. Ale czytam tu opinie że lepszy ten na receptę i jestem w kropce

Dzień dobry. Pogoda nam się skiepsciła...wczoraj 30 stopni a dziś 20. Za to nawet czuje się wyspana:) karmienia o północy, potem 3.30 i 7ma. Zaraz siebie ogarnę bo czas zacząć dzień. Dziś moje starsze dziecko ma 8 urodziny i aż sama nie mogę uwierzyć ile lat to już minęło...
Muszę za chwilę zacząć tort robić bo słyszałam jak moje dziecko mówilo wczoraj że "zna mamę i wie że nie jest taka żeby na jej urodziny torcika nie upiec " wierzy we mnie :) muszę dac z siebie wszystko:)
Leci czas przy dzieciach jak szalony. Wszystkiego najlepszego dla jubilata ☺

Ja też muszę na weekend upiec tort u nas 7 rocznica ślubu 17 września :) masz jakieś fajny i dobry przepis ? Może bym coś wypróbowała.

reklama
Do góry