reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No i mamy winowajce zapalenia opon mózgowych u Izy mianowicie bakteria e-coli. Mało tego dziś mi powiedzieli, że ona miała tez sepsę cos tam przebakiwali ale ja byłam w takim stresie ze nie wszystko do mnie docieralo. Pranie w szpitalu jak się urodziła ja zarazili ale nikt się do tego nie przyzna.
W następny czwartek Izunia ma rezonans głowy w znieczuleniu ogólnym.
Najważniejsze, że małą czuje się dobrze, ładnie je pierś co ok 2-2,5h w nocy co 3,5h także wysypisk się tu w szpitalu razem z nią.
Najważniejsze, żeby wyszła z tego cała i zdrowa jak najszybciej. Dobrze , że karmisz ją piersią i że apetyt jej wrócił. Wzmocni się i będzie silniejsza. Dzielna dziewczynka ☺ trzymamy dalej kciuki ☺

No wlasnie ja tez nie :( teraz mi tak przyszlo do glowy o tych plesniawkach :/ bo jesli pne tak przeszkadzaja to moze i przy karmieniu tez.. a ze sutki to nie silikon.. to kto wie.. :/

Moja tez ma ten taki biały nalot na języku i też czasami się denerwuje przy cycu i się zastanawiałam czy chodzi o ilość pokarmu czy o te pleśniawki czy może po prostu, że jej się nie chce chwytać i ssać, ale używam już od pewnego czasu tych nakładek na sutki i jest lepiej o wiele. Mała chwyta nakładkę, jest jej wygodniej i nie musi się aż tak męczyć i możliwe, że wtedy te plesniawki mniej jej dokuczają i nie swędzą, bolą tak jak ma ułatwienie w postaci tej nakładki. I tak nieraz zasypia przy jedzeniu także polecam :) a u nas jutro kupimy środek na te plesniawki i będziemy walczyć żeby pozbyć się tego dziadostwa [emoji21][emoji21] i żeby malutka się nie męczyła.

reklama
Do góry