Nie ma za co ja ogólnie lubią ta firme. Pracuje na tych kosmetykach przy zabiegach. Mój tato masażysta też pracuje na ich kosmetykachMiałam to, kupiłam bo chwalilas. Użyłam 2 szt w ciąży, potem się skończyło. Muszę do tego wrócić. Dzięki za przypomnienie
reklama
brzuchol mam okropny po 3 ciąży. Mocno rozciàgnięta skóra, rozstępów nie mam dużo ale cała skóra jakaś taka miękka.Nie ma za co ja ogólnie lubią ta firme. Pracuje na tych kosmetykach przy zabiegach. Mój tato masażysta też pracuje na ich kosmetykach
Paulana
Fanka BB :)
Udalo mi sie recznie sciagnac 40ml mojego mleka.. zaraz bede probowac dalej.. nie chce jej dawac non stop po piersi,mm. :/
Rozgrzej piersi przed laktatorem np termoforem. Ja tak robię i wtedy trochę więcej ściągam.
Może mezoterapia igłowa.? Na rozciagnieta skórę super. A na rozstępy mikrodermabrazja diamentowa.brzuchol mam okropny po 3 ciąży. Mocno rozciàgnięta skóra, rozstępów nie mam dużo ale cała skóra jakaś taka miękka.
Bajunia
Najważniejsze, żeby wyszła z tego cała i zdrowa jak najszybciej. Dobrze , że karmisz ją piersią i że apetyt jej wrócił. Wzmocni się i będzie silniejsza. Dzielna dziewczynka ☺ trzymamy dalej kciuki ☺No i mamy winowajce zapalenia opon mózgowych u Izy mianowicie bakteria e-coli. Mało tego dziś mi powiedzieli, że ona miała tez sepsę cos tam przebakiwali ale ja byłam w takim stresie ze nie wszystko do mnie docieralo. Pranie w szpitalu jak się urodziła ja zarazili ale nikt się do tego nie przyzna.
W następny czwartek Izunia ma rezonans głowy w znieczuleniu ogólnym.
Najważniejsze, że małą czuje się dobrze, ładnie je pierś co ok 2-2,5h w nocy co 3,5h także wysypisk się tu w szpitalu razem z nią.
GorzkaPomarańcza
Wczoraj sciagnelam 40ml z obu piersi a dzisiaj 80ml i to w krótszym czasie tyle, ze wiekszosc z jednej piersi. Dobrze, ze kupilam ten laktator elektrycznym, bo przy sciaganiu recznym już bym sie poddala
miloscwczasachpopkultury
No wlasnie ja tez nie teraz mi tak przyszlo do glowy o tych plesniawkach :/ bo jesli pne tak przeszkadzaja to moze i przy karmieniu tez.. a ze sutki to nie silikon.. to kto wie.. :/
Moja tez ma ten taki biały nalot na języku i też czasami się denerwuje przy cycu i się zastanawiałam czy chodzi o ilość pokarmu czy o te pleśniawki czy może po prostu, że jej się nie chce chwytać i ssać, ale używam już od pewnego czasu tych nakładek na sutki i jest lepiej o wiele. Mała chwyta nakładkę, jest jej wygodniej i nie musi się aż tak męczyć i możliwe, że wtedy te plesniawki mniej jej dokuczają i nie swędzą, bolą tak jak ma ułatwienie w postaci tej nakładki. I tak nieraz zasypia przy jedzeniu także polecam a u nas jutro kupimy środek na te plesniawki i będziemy walczyć żeby pozbyć się tego dziadostwa [emoji21][emoji21] i żeby malutka się nie męczyła.
miloscwczasachpopkultury
Boże, moje dziecko tak się siedziało aż się wystraszylam jak stary chłop puszczą bąki po tych antybiotykach ale to dobrze bo kołek nie ma.
Moja tez nieraz jak bąka zasadzi to jak dorosły hah i ten smrodek mały, no dają czadu maleństwa [emoji39] także u nas też kolek nie ma, robi kupki i puszcza bączki [emoji28]
reklama
G
gosc12
Gość
TakJa ten strumien mam przez chwile pozniej leniwie leci :/
A jest mozliwe ze to jednak nie sutki a np plesniawki na jezyku jej przeszkadzaja i dlatego rezygnuje i placze pod koniec?