G
gosc12
Gość
No właśnie te , muszę je jakoś wykorzystać albo wyrzucić hehMi odpowiadaja ,a masz te fun&fit?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie te , muszę je jakoś wykorzystać albo wyrzucić hehMi odpowiadaja ,a masz te fun&fit?
Ciekawe co z tego będzie :*Z pewnością będzie wiedziała tylko pewnie pownerwia się trochę ale ty spokojnie oddychaj i działaj. Nie daj się zdenerwować
Albo nie wpuszczajcie teściowejHyhyhy kupcie sobie zatyczki do uszu
Lepiej coś łykaj , ja całą ciążę nie miałam choćby kaszlu a od trzech dni mnie gardło bóli i czuję , że angina blisko.. poza ciąża miałam dosyć często :/Kobietki u mnie dramat.. wlosy mi sie zaczely szybciej przetluszczac i wypadaja.. cera tez juz sie robi z krostkami.. paznokcie miekkie.. ech.. to nie to co w ciazy.. chyba zaczne brac folik z powrotem.. no i mezul mi zamowil D3 i K2mk7 bo sie zaczyna sezon grypowy ,a ja nie chce byc chora
No wiem . Tłumacze sobie , że co najlepsze to już zjadła w 5 tygodni. Ja nie miałam czasu jeść ani spać i już siły walczyć nie miałam z karmieniem. Ale siły wróciły i mam nadzieję , że coś zaradze a jak nie .. to chociaż będę miała.ta świadomość , że próbowałam do samego końca.Ale nie obwiniaj się, najważniejsze żeby dziecko było najedzone, a i Ty też jeśli będziesz dostarczała do organizmu dużo płynów, jadła tak żeby być najedzona i miała dobre nastawienie i była zrelaksowana to i pokarm może się zwiększy, nie martw się u mnie tez raz dzień, ze ściągnę laktatorem 60, a nieraz w 20 min uda się z 110 ml także zależy od dnia [emoji5] u Ciebie pewnie tez tak będzie, nie poddawaj się i też wiadomo nic na sile. Ja tez mojej nieraz daje mm, jak już pod koniec dnia grymasi i nie umie złapać sutka, ale nie możemy mieć wyrzutów, najważniejsze żeby dziecko było najedzone, bo jak pełny brzuszek to szczęśliwy [emoji16] i maluchy przybierają i to jest najlepszy wskaźnik też rozwoju i najadania się [emoji5]
Ja zazwyczaj myje się przy zlewie [emoji23]No wlasnie tez mi zalezy zeby miec chociaz troszeczkę czasu dla siebie. Ostatnio maly za krotko spi i z niczym nie moge sie ogarna, ani ze soba, ani z mieszkaniem [emoji14]
A dlaczego? Ja nawet jak młody nie śpi to żyje normalnie. Kładę go w łóżeczku i idę no myć włosy czy się kąpać. On sobie leży a nawet jak zacznie płakać to wiem że nic mu się nie dzieje jest bezpieczny w łóżeczku.Ja zazwyczaj myje się przy zlewie [emoji23]
Też tak się staram. Jak chwilę popłacze, a ja wiem że najedzony i przebrany, to nic mu się nie stanieA dlaczego? Ja nawet jak młody nie śpi to żyje normalnie. Kładę go w łóżeczku i idę no myć włosy czy się kąpać. On sobie leży a nawet jak zacznie płakać to wiem że nic mu się nie dzieje jest bezpieczny w łóżeczku.
Normalnie gotuje, robię zakupy, ogarniam zmywarkę i pranie i sprzątanie.
No dokładnie, nie dajmy się zwariować. Znam dziewczyny co z dzieckiem nawet do toalety chodziły bo jak nie śpi to nie może być samo.Też tak się staram. Jak chwilę popłacze, a ja wiem że najedzony i przebrany, to nic mu się nie stanie