reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas masakra. U Izy stwierdzono zapalenie opon mózgowych. Dostaje 3 antybiotyki, wczoraj pobrali jej punkcję płynu mozgowo-rdzeniowego. Czekamy na wyniki genetyczne płynu będą w środę, czwartek.
2 dni płakałam bo zadręczałam się, że mogłam wcześniej zauważyć gorączkę, apatię, postekiwania małej.
Będzie wszystko dobrze Kasiu. Nie zadręczaj się teraz myślami co by było gdyby bo na pewno zareagowałaś na tyle szybko na ile to było możliwe. Dzieci mają różne zachowania a rodzice nie upatrują w każdym zachowaniu choroby. Trzymam mocno kciuki. Maluchy są silne. Poradzi sobie córunia. Najważniejsze, że już jest wdrożone leczenie. Izuniu wracaj do zdrowia malutka ❤❤❤
Czekamy na informacje

reklama
reklama
Do góry